SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Červen 2025, 22:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Displej zbelal
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Displej zbelal  (Zobrazeno 2764 x)
marst
Anonym
« v: 22. Prosinec 2005, 18:02 »

Tak jsem si poridil k700i, po vyndani z krabice zkousim funce mobilu, zkousim vyfotit fotku a najednou cely displej zbelal a neslo to dat zpet, ani vypnutim telefonu, musel jsem jedine vyndat baterku. To je fakt strasny, ze neco takovyho dela, jen co ho vybalim z krabice. Co s tim?
uložena
marst
Anonym
« Odpověď #1 v: 22. Prosinec 2005, 21:13 »

Jeste dodavam, ze mi pri rozbalovani vyklouzl z ruky a asi z 15 mi spadl na stul, ale nikde neni ani skrablej a tohle by snad mel vydrzet. Jinak bych ho mohl po vetsim padu rovnou vyhodit.
uložena
Holulu
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Prosinec 2005, 21:28 »

No a ted uz ti ten foun zase de nebo jak???
uložena

Alcatel(ani nevim co to bylo:)) > Nokia 3410 > Siemens ME45 > Sony Ericsson Z200 > a ted uz Sony Ericsson K700i:)
marst
Anonym
« Odpověď #3 v: 22. Prosinec 2005, 22:12 »

pak to zase fungovalo, ale ja ho pak stejne vypnul, protoze mam jeste jinej telefon
uložena
Holulu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Prosinec 2005, 22:16 »

pak to zase fungovalo, ale ja ho pak stejne vypnul, protoze mam jeste jinej telefon
Tak jestli to potom fungovalo, tak nevidim duvod ten telefon nepouzivat!!! Mrknutí
uložena

Alcatel(ani nevim co to bylo:)) > Nokia 3410 > Siemens ME45 > Sony Ericsson Z200 > a ted uz Sony Ericsson K700i:)
marst
Anonym
« Odpověď #5 v: 22. Prosinec 2005, 22:25 »

Tak jestli to potom fungovalo, tak nevidim duvod ten telefon nepouzivat!!! Mrknutí
No to ho chci pouzivat, jen me to prekvapilo. Proto me zajimalo, co s tim mohlo byt, aby se mi to treba nestalo zase, jestli to neni naka vyrobni vada, nebo vada softwaru
uložena
Holulu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Prosinec 2005, 22:41 »

No to ho chci pouzivat, jen me to prekvapilo. Proto me zajimalo, co s tim mohlo byt, aby se mi to treba nestalo zase, jestli to neni naka vyrobni vada, nebo vada softwaru
Jo, tak na to sem kratkej - ja ten telefon mam sotva tyden:), ale nekdy me taky udivuje, protoze si nekdy dela co chce  Undecided
no jo, to ti bude muset poradit nekdo, do s tim ma nejaky zkusenosti, ale ja osobne si myslim, ze to neni nic zavaznyho.
uložena

marst
Anonym
« Odpověď #7 v: 22. Prosinec 2005, 22:56 »

Jo, tak na to sem kratkej - ja ten telefon mam sotva tyden:), ale nekdy me taky udivuje, protoze si nekdy dela co chce  Undecided
no jo, to ti bude muset poradit nekdo, do s tim ma nejaky zkusenosti, ale ja osobne si myslim, ze to neni nic zavaznyho.
To doufam,.. Ted jsem si s nim chvilku hral, a snazil jsem se ho zatezovat, ze jsem poslouchal hudbu, fotil... A uplne v pohode, tak snad to tak zustane.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Displej zbelal
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 19 dotazů.