SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i HELP!!!!!!!
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i HELP!!!!!!!  (Zobrazeno 2961 x)
D.U.K.E.
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 16. Prosinec 2005, 17:44 »

Koupil jsem taÂťkovi k Vanocum lehce jetou K750i z bazaru, uz na prodejne jsem zjistil, ze je flashnuta na W800i, coz mi vubec nevadilo. Problem ale nastal, kdyz jsem prisel domu, telefon zapl  a zkousel a vzhledem k tomu, ze tam bylo po puvodnim majiteli hafo blbosti a nasteveni, tak jsem dal kompletni reset telefonu......telefon se pochvili resetoval a pak naskocil do te faze, jak se vas to pta jestli chcete zapnout telefon nebo jen Mp3 prehravac...ale na polozku zapnout telefon nebo mp3 prehravac uz neslo vubec klilknout a tam jak je ukazatel sily signalu, tak tam je jenom takovy cerveny krizek.
Prosim vas nevite nekdo co s tim? A jak se to vubec mohlo podelat?
Dekuji za kazdou radu a nazor.
uložena
rEk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Prosinec 2005, 19:35 »

Koupil jsem taÂťkovi k Vanocum lehce jetou K750i z bazaru, uz na prodejne jsem zjistil, ze je flashnuta na W800i, coz mi vubec nevadilo. Problem ale nastal, kdyz jsem prisel domu, telefon zapl  a zkousel a vzhledem k tomu, ze tam bylo po puvodnim majiteli hafo blbosti a nasteveni, tak jsem dal kompletni reset telefonu......telefon se pochvili resetoval a pak naskocil do te faze, jak se vas to pta jestli chcete zapnout telefon nebo jen Mp3 prehravac...ale na polozku zapnout telefon nebo mp3 prehravac uz neslo vubec klilknout a tam jak je ukazatel sily signalu, tak tam je jenom takovy cerveny krizek.

Rad byhc ti pomohl ale absolutne nevim co s tim, co zkusit nahrat novej firmware?
uložena
majkl.lowec
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 17. Prosinec 2005, 01:36 »

Rad byhc ti pomohl ale absolutne nevim co s tim, co zkusit nahrat novej firmware?
sorry moderatorum za OT:
To teda byla hlaska nad zlato, fakt jsi mu pomohl pri reseni problemu, vice takovych plodnych nazoru, hlavni je dobre poradit Shocked
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 17. Prosinec 2005, 06:25 »

Skuste pri zapnutem telefonu vytahnout baterii (restart) a pote az najede toto menu tak stisknete joystick. Pokud to nepojede tak s timto telefonem zajdete do servisu...
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 17. Prosinec 2005, 08:31 »

Koupil jsem taÂťkovi k Vanocum lehce jetou K750i z bazaru, uz na prodejne jsem zjistil, ze je flashnuta na W800i, coz mi vubec nevadilo. Problem ale nastal, kdyz jsem prisel domu, telefon zapl  a zkousel a vzhledem k tomu, ze tam bylo po puvodnim majiteli hafo blbosti a nasteveni, tak jsem dal kompletni reset telefonu......telefon se pochvili resetoval a pak naskocil do te faze, jak se vas to pta jestli chcete zapnout telefon nebo jen Mp3 prehravac...ale na polozku zapnout telefon nebo mp3 prehravac uz neslo vubec klilknout a tam jak je ukazatel sily signalu, tak tam je jenom takovy cerveny krizek.
Bud servis a nebo prehrat znovu fw. bud na K750i a nebo W800i, to uz je na tobe. Pokud to potrebujes prehrat, tak doporucuji nasi technickou podporu.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #5 v: 17. Prosinec 2005, 09:17 »

Napis odkud jsi a my se ti pokusime poradit...
uložena
D.U.K.E.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 17. Prosinec 2005, 17:11 »

Diky. Jsem z Olomouce. S tou baterkou jsem to zkousel a nic, porad stejny....jen je zvlastni, ze muze restart telefonu podelat firmware....
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 17. Prosinec 2005, 20:10 »

Diky. Jsem z Olomouce. S tou baterkou jsem to zkousel a nic, porad stejny....jen je zvlastni, ze muze restart telefonu podelat firmware....
Asi muze, kdyz ten telefon byl flashnutej na W800i.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i HELP!!!!!!!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.