SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prosba o srovnani a o radu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prosba o srovnani a o radu  (Zobrazeno 4172 x)
ginobili
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 15. Prosinec 2005, 20:44 »

Ahoj lidicky mam dotaz projel jsem uz celej internet vsude mraky srovnani ale nedokazu se rozhodnout mam P900ku a premyslim o koupi K750i. Dokazal by tu nekdo poradne srovnat tyto dva telefony a kdyztak i pro jaky by se rozhodl on dekuju. Mam fakt dilema.
uložena
jirik64
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Prosinec 2005, 21:26 »

Ahoj lidicky mam dotaz projel jsem uz celej internet vsude mraky srovnani ale nedokazu se rozhodnout mam P900ku a premyslim o koupi K750i. Dokazal by tu nekdo poradne srovnat tyto dva telefony a kdyztak i pro jaky by se rozhodl on dekuju. Mam fakt dilema.

nech si p900ku to se podle me nevyplati investovat do k750
uložena
ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Prosinec 2005, 22:07 »

proc myslis?Huh
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 15. Prosinec 2005, 22:14 »

Zdar
Takova srovnani se tu jiz objevila, i kdyz ne treba presne v tomto slozeni...
Vzdy vzesla jedina otazka:
Potrebuju chytry telefon?
A to je ono
Jestli ted P pouzivas jako smartphone a jsou pro tebe treba kancelarske aplikace duleite tak nemen
Pokud chces telefon orientovany spise na zabavu bez OS tak kup K750i
Jinak se ty telefony nedaji srovnat
uložena
jirik64
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 15. Prosinec 2005, 23:24 »

proc myslis?Huh

No v podstate souhlasim s jozou protoze p900 je prece jenom smathphone a je podle me hodne vymakna a urcite Te stala hodne penez ja bych fakt teda tak rok jeste pockal, protoze si myslim ze p900 co se tyce funkci je dost dost vysoko
uložena
TominoBS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Prosinec 2005, 00:48 »

Souhlas s Jozou. Nechci tu delat reklamu, ale napr. pro me jsou celkem dost uzitecny "uzivatelsky recenze", co vychazi na mobilmanii k danym telefonum... Prijde mi to stejny jako se ptat na foru  Mrknutí
uložena

Sie ME45 (asi 3 roky) ---> SE W800i (Alenka v risi divu hadr;))
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 17. Prosinec 2005, 01:34 »

pouzivam smartfony uz par rokov a ked som si helfol od holky k750 tak stale som mal pocit ze mi nieco chyba
k750 nieje zly fon, je len na tebe ci chces vymenit OS, dotyk. displej za "fotak"
ja by som urcite nemenil
uložena

bromhexin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 17. Prosinec 2005, 02:26 »

shrnme si vyhody a nevyhody.

P900:
+Velky display
+Dotykovy display
+Smarthphone (moznost doinstalovani aplikaci atd)
+na SP velmi slusna vydrz

-podpora pouze MS duo (resi to FW z 910ale to je vedlejsi).

k750:
+lepsi fotak
+podpora ms duo pro
+velmi dobra vydrz
+radio
+vykona java

-malej display (oproti p900)
-pouze "blby" telefon
-nema jogdial Cheesy

Snad jsem nevynechal zadne klicove vlastnosti. Kazdy telefon ma sve plus a minus. Bejt tebou gvemu si cistej list papiru a napisu si vlastnosti ktere potrebuji nutne k zivotu a zalezi kterej telefon ti jich nabidne vic.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 17. Prosinec 2005, 08:29 »

No to mas tezky, ja mam moznost si K750i vyzkouset kazdy den, protoze ji ma segra, ale vzdycky si rikam, ze za P910i bych ji nevymenil. Ono je to prakticky jen v tom, ze bud budes mit telefon s vetsimi rozmery, ale s velkym dotyk. displejem a s OS a nebo malej telefon lepsi na noseni a s velmi povedenym fotoaparatem. Znam dost lidi, kteri vymenili svou P900/910i za K750i a dnes toho lituji, protoze si zvykli na OS a dnes prakticky ve tride smartphonu jedinecnej dotykovej displej. Je to na tobe, ale ja bych si nechal P900 a maximalne bych menil na P910i, ktera je ted za dobrou cenu. Myslim, ze vyuzitelnost OS je neskutecna a takove programy ktere mas na P900 na K750i mit urcite nebudes......
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 17. Prosinec 2005, 09:42 »

Dekuji vsem za jejich nazory a asi jak tu vetsina lidi psalo ponecham si P900 a flashnu ji diky moc.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 17. Prosinec 2005, 09:47 »

Dekuji vsem za jejich nazory a asi jak tu vetsina lidi psalo ponecham si P900 a flashnu ji diky moc.
Jj, to bude dobra vec, flash staci, myslim, ze menit za K750i nemelo smysl....
uložena

ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 17. Prosinec 2005, 09:51 »

Me totiz zacalo stvat ze tam muzu strcit jen 128Mb a nemel jsem prakticky zadny prisun aplikaci, her, atd. vse bylo jen za love a ty mi chybi. Koukal jsem ze na K750i toho bylo dost ale prevazne jen her tak jsem zacal uvazovat. Pak jsem nasel spoustu aplikaci na google.com zjistil kolik stoji flash a bylo jasny, ze si necham P900.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 17. Prosinec 2005, 09:54 »

Me totiz zacalo stvat ze tam muzu strcit jen 128Mb a nemel jsem prakticky zadny prisun aplikaci, her, atd. vse bylo jen za love a ty mi chybi. Koukal jsem ze na K750i toho bylo dost ale prevazne jen her tak jsem zacal uvazovat. Pak jsem nasel spoustu aplikaci na google.com zjistil kolik stoji flash a bylo jasny, ze si necham P900.
Ono existuje hodne stranek, kde maj aplikace na Pxxx zadara, ale taky hodne, kde se musi platit ne moc prijemny castky.....
uložena

ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 17. Prosinec 2005, 09:58 »

ono platit mezi 300-500 a nekdy jeste vice stovkama se mi fakt nechce
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prosba o srovnani a o radu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.