SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 07:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prevod videa z W800i (3GP) do AVI
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prevod videa z W800i (3GP) do AVI  (Zobrazeno 3569 x)
michal.siman
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« v: 15. Duben 2006, 11:03 »

Jiste se to tu jiz mnohokrat probiralo, ale nenasel jsem zadnou uspokojivou odpoved. Chtel bych 3GP videa porizene kamerou v me W800i prevest na nejaky vice "pouzitelnejsi" format pro kloasicky pocitac, nejlepe pro AVI a pote je umistit na google video. Jedine rozumne co jsem ja nasel je IMTOO 3GP, ale tento soft neni free. Existuje nejaka jina alternativa a nebo ma nekdo nejakou medicinu? Pro jistotu opet pripominam, ze mi nejde o prevod avi do 3gp, ale o prevod 3gp do avi!
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Duben 2006, 11:09 »

Co si zkusit zadat do googlu: 3gp to aviMrknutí a mas pravdu, ze i tohle uz se tu mockrat probiralo  Mrknutí
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #2 v: 15. Duben 2006, 12:25 »

a tento prevod smysl?  Mrknutí
uložena
michal.siman
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 15. Duben 2006, 12:33 »

Co si zkusit zadat do googlu: 3gp to aviMrknutí a mas pravdu, ze i tohle uz se tu mockrat probiralo  Mrknutí

Samozrejme ze jsem si do googlu zadal to co jsi napsal, ale vyskocila na me kupice moznosti a proto jsem se (pote co jsem zde nenasel jasnou a jednoznacnou odpoved) obratil na uzivatele SEManie.

Nicmene uz jsem nasel reseni. Je to opravdu program IMTOO 3GP k nemuz bohuzel neexistuje uspojiva freeware alternativa. Pokud by nekoho tento problem zajimal, pak se muze podivat ke me na web, kde jsem umistil naprosto funkcni verzi tohoto programu a k nemu i potrebnou medicinu -

« Poslední úprava: 15. Duben 2006, 17:34 od MartinVagner » uložena

michal.siman
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 15. Duben 2006, 12:37 »

a tento prevod smysl?  Mrknutí

No, mohlo by se zdat ze nema, ale ja napriklad s W800i natacim mojeho synka a tyto kratke vide bych chtel (jak je dnes moderni ze Mrknutí) umistit na web, konkretne na Google video (google rulez!), ale bohuzel jsem nucen video na net uozit v jinem formatu nez 3gp. Ostatne, stejne tak bych toto video chtel napr. nahrat do pocitace svoji mame, a prijde mi pro ni jednodussi dat ji to v avi nez instalovat ji kodek na 3gp ...

Nemyslim si ze by to melo smysl z hlediska kvality, ale urcite to ma smysl z hlediska dostupnosti (univerzalnosti). Ano, jiste, muzu si koupit video kameru, ale proc? Me staci to male nic z telefonu ...  Grin
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Duben 2006, 12:57 »

Sice moc nechapu tu kupici moznosti, ale to je fuk. Jinak ten prg. je i u nas: http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,1742/
a ten odkaz na warez Ti tady asi moc dlouho nevydrzi.
« Poslední úprava: 15. Duben 2006, 15:24 od miramax » uložena
Martin Vagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 15. Duben 2006, 14:10 »

z    naseho  downloadu  si  stahni  3qptoavi
uložena
michal.siman
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 15. Duben 2006, 15:16 »

z    naseho  downloadu  si  stahni  3qptoavi

tak tenhle software mi nejak nefungoval, netusim proc, hazelo to nejakou chybu - neco na zpusob "violation access error" nebo tak nejak ...
uložena

bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 15. Duben 2006, 17:28 »

no ja sem taky hledal neco freeware na prevody mezi video formaty a nic poradnyho sem nenasel - tak sem zacal hledat mezi placenyma a nasel AVS Video Converter a ten umi prevod mezi vsema moznyma video formatama - dokonce i z real videa - a funguje celkem dobre a je jednoduchej. Moc se me libi. Tak se zkus podivat po tomhle.
Ten prevadec z dowloadu SEManie me nejak nefunguje.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
Lifescape
Uzivatel
Telefon: SE K810i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 21. Duben 2006, 17:07 »

Freeware converter vsech moznych mobilich i beznych video formatu existuje a funguje svkele: app Super od vyrobce Fever Mrknutí
http://www.erightsoft.com/SUPERsnap1.html
uložena

Every solution breeds new problems. ;-)
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prevod videa z W800i (3GP) do AVI
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.