SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 03:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: BigBen - Sporic s hodinami a zobrazenim dosle sms.
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: BigBen - Sporic s hodinami a zobrazenim dosle sms.  (Zobrazeno 10842 x)
peterss
Anonym
« Odpověď #15 v: 27. Listopad 2005, 20:33 »

Tak cca 5dni testuji novou verzi BigBen 1,4 a muzu rict, ze se spotrebou je to ok. Docela se mi libi i ovladani. Jen nerozumim vsem nastavenim, ale pokud se nemylim, tak tam jde nastavit i po urcite dobe zvukova signalizece na sms,mms  Mrknutí . Jinak baterka se chova uplne stejne.  Grin

zvukova signalizace jde nastavit od jedne minuty do 60 min, a signalizuje i zmeskany hovor Mrknutí
« Poslední úprava: 27. Listopad 2005, 20:55 od peterss » uložena
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 27. Listopad 2005, 22:20 »

Ja Big Bena mel, ale pokazde pri FC naskocily hodiny a zamkla se klavesnice v pozadovanem case, ale po urcite dobe se program zase vypl a odblokoval mi klavesnici. Nechapu...
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #17 v: 28. Listopad 2005, 08:47 »

Ja Big Bena mel, ale pokazde pri FC naskocily hodiny a zamkla se klavesnice v pozadovanem case, ale po urcite dobe se program zase vypl a odblokoval mi klavesnici. Nechapu...
je to proto, ze mas nastaven zamek a sporic v Pcku, to musis vypnout  Mrknutí
uložena
Conrad
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 28. Listopad 2005, 09:37 »

Mam Big bena asi tak 6 mesicu a nenecham na nej dopustit.
uložena

Conrad
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 28. Listopad 2005, 09:46 »

a moze mi niekto napisat vyhody big bena? nejak mu stale nemozem prist na chut
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #20 v: 28. Listopad 2005, 10:02 »

vyhody jsou jasne:
- hezke velke digitalni hodiny, prip. analogove.
- kratkodoba aktivace podsviceni displeje se sporicem i pri zamcene klavesnici (super, chces-li se v noci mrknout, kolik je hodin)
- indikace sms a neprijateho hovoru i pri aktivnim sporici
- a nekym vychvalovane, pro mne vsak nezajimave, odbijeni hodin.
Bohuzel, ani jedna z vyhod mi nekompenzuje zasadnim zpusobnem snizenou vydrz baterie, takze nepouzivam
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #21 v: 28. Listopad 2005, 10:14 »

vyhody jsou jasne:
- hezke velke digitalni hodiny, prip. analogove.
- kratkodoba aktivace podsviceni displeje se sporicem i pri zamcene klavesnici (super, chces-li se v noci mrknout, kolik je hodin)
- indikace sms a neprijateho hovoru i pri aktivnim sporici
- a nekym vychvalovane, pro mne vsak nezajimave, odbijeni hodin.
Bohuzel, ani jedna z vyhod mi nekompenzuje zasadnim zpusobnem snizenou vydrz baterie, takze nepouzivam

a je ta snizena vydrz baterie fakt bigbenem ? mne vzdrzi v pohode 2 dny a to co jsi vymenoval jsou pro mne vyhody, ktere mi zadna jina aplikace nenabidne, a to odbijeni si muzes nastavit zvuk jaky chces, trebas jenom pipnuti  Mrknutí
« Poslední úprava: 28. Listopad 2005, 10:20 od peterss » uložena
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 28. Listopad 2005, 10:40 »

je to proto, ze mas nastaven zamek a sporic v Pcku, to musis vypnout  Mrknutí

Bohuzel to tim neni, samozrejme to mam vypnute. Nejsem blbej :-)
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 28. Listopad 2005, 11:03 »

celkom velke hodiny mam aj pri klasickom setrici (zmenil som si fonty) a kratkodobe zasvietenie displeja mi nejak za to nestoja
dam mu sancu este koly hodinovemu pipnutiu (uz sa tesim ako stravim hodiny hladanim toho "praveho" pipnutia)
a zamknutie klavesnice mam nastavene Magic launcherom na kamerovom tlacitku tak toho big bena vyuzijem asi len na to hodinove pipnutie
uložena

MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 28. Listopad 2005, 21:03 »

Jen me tak napadlo, ze diky BigBenu se vlastne svym zpusobem setri baterka. Tim, ze nemusim nekolikrat do hodiny zapinat podsviceni displeje abych zjistil, jestli mi neprisla smska vlastne setrim energii  Smajlík
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 29. Listopad 2005, 11:08 »

to je celkom zaujimave, ja osobne sa od telefonu nevzdalujem na viac ako 3 metre nikdy tak nepotrebujem ziadne pripominanie
kazdy sme iny a niekomu sa to ale moze hodit
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #26 v: 29. Listopad 2005, 11:25 »

Jen me tak napadlo, œe diky BigBenu se vlastne svym zpusobem ‘etri baterka. Tim, œe nemusim nekolikrat do hodiny zapinat podsviceni displeje abych zjistil, jestli mi nepri‘la smska vlastne ‘etrim energii Smajlík

Jo jenze Ti stale bezi na pozadi + jeste ten anim. sreen, tak je po uspore Mrknutí
uložena
Fila
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 29. Listopad 2005, 13:39 »

ahoj lidi Smajlík mam takovou prozbu nemate nekdo plnou verzi explode arena pro p910i?  dik
naprosty offtopic a jeste k tomu shanecka po warezu
« Poslední úprava: 29. Listopad 2005, 14:42 od .:RONOX:. » uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #28 v: 29. Listopad 2005, 14:04 »

ahoj lidi Smajlík mam takovou prozbu nemate nekdo plnou verzi explode arena pro p910i? jestli jo poslete to prosim na muj mail [email protected] dik

Hele pokud se nemylim, tak tento thread je o uuuplne necem jinem a to nemluve o tom, ze tu shanis wa*rez ! Hru Ti radi poskytnou tady ( kdyz ji zacvakas ) www.handango.com
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: BigBen - Sporic s hodinami a zobrazenim dosle sms.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.