SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 10:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i a internet pres infra
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910i a internet pres infra  (Zobrazeno 2374 x)
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Listopad 2005, 09:51 »

Podarilo se nekomu rozchodit P910i s notebookem tak, aby se slo pripojit na internet pres GPRS pomoci infraportu?

Mel jsem Nokii 6230 a ta s mym noÂťasem fungovala dobre. Ted jsem zkousel pomoci Oskarova pripojeni nainstalovat P910i a nic, nenajde ji.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Listopad 2005, 19:13 »

Podarilo se nekomu rozchodit P910i s notebookem tak, aby se slo pripojit na internet pres GPRS pomoci infraportu?

Mel jsem Nokii 6230 a ta s mym noÂťasem fungovala dobre. Ted jsem zkousel pomoci Oskarova pripojeni nainstalovat P910i a nic, nenajde ji.
Me se to taky na noÂťasu nepodarilo a nechces radeji prejit na bluethooth, s tim P910i jede v pohode.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Listopad 2005, 20:58 »

Me se to taky na noÂťasu nepodarilo a nechces radeji prejit na bluethooth, s tim P910i jede v pohode.....
No tak bluetooth mi uz nejde vubec. Mam BT dongle od MSI a nejede to ani nahodou. A to jsem vyzkousel snad vsechno...
uložena
Fighter
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 07. Listopad 2005, 23:01 »

moje zkusenost: chodi mi vsechno, BT, IrD, Cable - i v ruzne kombinaci a na ruznych PC najednou. Akorat jsem u Eurotelu. Nejvetsi zadrhel jsem pri "rozchazeni" spojeni na NET nasel v zadani "kouzelne" formule - pro EUROTEL - at+cgdcont=1,"ip","internet" - v nastaveni v PC - moznosti telefonu a modemu - modemy - moznosti.....atd
uložena
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 07. Listopad 2005, 23:03 »

moje zkusenost: chodi mi vsechno, BT, IrD, Cable - i v ruzne kombinaci a na ruznych PC najednou. Akorat jsem u Eurotelu. Nejvetsi zadrhel jsem pri "rozchazeni" spojeni na NET nasel v zadani "kouzelne" formule - pro EUROTEL - at+cgdcont=1,"ip","internet" - v nastaveni v PC - moznosti telefonu a modemu - modemy - moznosti.....atd
Ja pouzivam automaticky program Oskarovo pripojeni a ten kazdy jiny telefon nasel sam, jen P910 nemuze najit...
uložena
Fighter
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 07. Listopad 2005, 23:13 »

moje zkusenost: zasadne zadne automaticke nastaveni nepouzivam. Pri rucnim jsem z telefonu vzdycky "vyzvejk" vice a po posledni zkusenosti i za mensi penize (Mam ET Data Nonstop - WAP me "draze" zradil)
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 08. Listopad 2005, 18:07 »

Tak to je divny, pokud se ti podari sparovat telefon pres BT s komplem, tak potom das v menu BT Dial up networking a pripoji se na net sam, me se prave zda, ze je to nejjednodussi zpusob....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pipa
Uzivatel
Telefon: iPAQ614c

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 08. Listopad 2005, 19:03 »

Mam pocit ze driver MSI BT Dongle nepodporuje vyse zminovany profil - jedna se o driver spolupracujici s BT driverem microsoft ve WIN XP SP2. Pro kompletni vyuziti BT je treba nainstalovat kompletni ovladace pro MSI - cca 20 MB.
uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
MartinH
Anonym
« Odpověď #8 v: 08. Listopad 2005, 19:38 »

Mam pocit ze driver MSI BT Dongle nepodporuje vyse zminovany profil - jedna se o driver spolupracujici s BT driverem microsoft ve WIN XP SP2. Pro kompletni vyuziti BT je treba nainstalovat kompletni ovladace pro MSI - cca 20 MB.
nativni win ovladace podporuji jeno bt lan a serial port. DUN nikoli. Potrebujes tedy nainstalit nejspise ty origo ovladace MSI.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i a internet pres infra
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.