SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prosim o radu (X10 Mini)
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prosim o radu (X10 Mini)  (Zobrazeno 4895 x)
augustus
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 16. Září 2012, 19:45 »

Zdravim. Chcel by som sa poradiÂť; mam v plane nainstalovaÂť si MiniCM rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=b08e887bbad2f1bd81cf42f216717a06&t=1837158 ale chcem predtym vedieÂť, ci to ma okrem zmenu GUI aj ine vyhody, napr. setrenie baterie...
FW:2.1-update1, verzia jadra:2.6.29, c.zostavy: 2.1.1.A.0.6
telefon som mal rootnuty aj s xRecovery, ale pred 3 dnami som preinstalovaval, takze asi je to fuc (minimalne xRecovery nejde spustiÂť - ked tlacim tlac. spat, niĂŚ sa nedeje..)
predtym som mal aj minicm, ale bez odomknutia bootloadera a foÂťak robil fotky len vo VGA kvalite, tak som to dal prec
ospravedlnujem sa, ak tu nahodou uz je podobny thread
dakujem
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 16. Září 2012, 22:50 »

zkus ji,jestli vubec bude stabilni atd..
jestli ne,tak bys klidne mohl jeste dlouho zustat u gingerbreadu..JB bude rychlejsi,ale chce to odladit,treba je tahle ROM uz rychla.taky bych ji mohl zkusit na X8,kdyz ji delaji i pro ni,miniCM jsem jeste nepouzival na delsi dobu..

doporucuju odemknout bootloader a nahodit nejakej rychlej kernel bez bugu a s recovery,tim ti odpadnou vsechny problemy s instalaci recovery a rychlost stoupne,jestli vyberes dobrej.odemknuti bootloaderu ma svoje rizika,teda aspon na X8,ze modely od nejakyho data vyroby odemknout nejde (pri pokusu o odemceni ho umrtvis,ale to je mozna jenom u X8)
urcite trosku pretaktuj,jestli to bude potreba a nezustavej u 2.1.1.A.0.6,je to docela otrava-moc omezenejch aplikaci v marketu kvuli nizsi verzi,neco na tom taky nebezi,rychlost..
na foceni bych android moc nepouzival,zda se mi ze vyroba aplikaci na foceni zalezi na vyrobcich,podle aplikace taky foti kvalitne nebo nekvalitne.a funkce co bych vyuzil v originalnich aplikacich proste nejsou a neco jako sdileni fotky na facebook nemyslim,chce to upravovat expozici,ne jenom rezim krajina a portret,upravovat dobu expozice,iso,zamceni auto expozice na ty panrama snimky atd atd,ale to nikdo delat nebude,vsude asi uz budou jenom automaticky rezimy a tohle budou umet leda zrcadlovky..
koukam ze vlastne odemknout BL budes muset,kvuli kernelu bez kteryho JB nepojede
jeste ti muze pomoct xperia.cz,tam se tohle forum castecne presunulo,dotazy tady ale zodpovedet muzu..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Vally
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Září 2012, 22:08 »

Ahoj, ja ji mam nainstalovanou asi tri nedele a zrovna hledam k cemu se vratit :-)
Stabilni mi moc neprijde .. aplikace padaji a nekdy se mobil zakousne i na pul minuty a nelze nic delat .. pak se sice rozebehne, ale to cekani je silene :-)
Zakladni prochazeni menu a nastavovani je rychle, ale spousteni a chod aplikaci uz tak ne. GO Luncher jsem musel nakonec odinstalovat, protoze se ovladani strasne zpomalilo.
Je tam i par nedodelku, ktere se snad casem doladi .. nejhorsi je asi black screen .. mobil usne a nelze ho nicim probudit .. to trva treba pet minut a pak je zase ok a lze ho odemknout a funguje normalne ..
Dal mam problem s tlacitkem "zpet" nekdy vubec nereaguje a nekdy treba az na desaty pokus .. takze nelze opustit treba aplikaci .. (ale to je mozna HW chyba u meho modelu, jelikoz se to projevovalo i u predchozi ROM.
Take neni moc dobre vyresena zakadni prace s kontakty a volani.
Asi jsem Te moc nepotesil, ale byt Tebou, tak bych radeji jeste nejakou dobu pockal ...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prosim o radu (X10 Mini)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.