SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 01:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavenie WAP cez GPRS na K 750i
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastavenie WAP cez GPRS na K 750i  (Zobrazeno 5986 x)
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 01. Listopad 2005, 10:06 »

2 kamistr: Asi jsi to tu uz psal ..... ale pro me prosim jeste jednou ...... ztracim prehled ..... ty mas foun od Orange ale SIM kartu T-Mobile .... to znamena ze mas flashovany foun Huh Nebo Orange neblokuje v dotovanych telefonech jineho operatora Huh Ja koupil dovoz Vodafone (samozrejme flashnutej) takze pokud mas ty odblokovanej telefon tak by to mela bejt podobna situace ne Huh? A nechal jsem si poslat nastavovaci sms z www.sonyericsson.cz pro T-Mobile CZ a vse funguje .... jediny v cem je rozdil od nastaveni pres sms od T-Mobilu tak je nazev tech profilu v telefonu ..... ale to by nemel byt problem .....

Zkousel jsi reflash FW Huh (nemyslim tim ten web update ale full flash) .....

Vic me nenapada ....
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
Euko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 01. Listopad 2005, 10:28 »

Je to cudne, ze to nejde. Podla mna je zrada v nastaveniach. Skus este master reset a potom hned T-mobile kartu a posli si nastavenia. Ak nie tak potom uz pomoze asi len full flash.
uložena

K750i  -->  R1N035
kamistr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 02. Listopad 2005, 15:05 »

Konecne sa mi to podarilo !!!
Najskor sa  musim podakovaÂť  neznamemu ,ktory sa skryva pod uzivateœ.menom ,,sleeperko,,.
Mal ten isty problem ako ja ,tak ze mi vedel poradiÂť.Nainstaloval som si nastavenie na mobil SE V800 zo
stranky t-mobil.sk,ale neslo  to. Potom mi poradil nasledovny postup : Menu > Album medii > Webove stranky > Orange World > Ialsie > UpraviÂť > Nazov na T-Mobile WAP a Adresu na : http://wap.t-mobile.sk
Ale aj tak mi to neslo a rozisli sme sa s tym,ze to bude chyba v software. Nedalo mi to pokoj a preto som to  este raz vsetko skontroloval a nasiel som chybu v nastaveniach Datova komunikacia > Datove ucty >T-Mobile WAP > UpraviÂť  > Adresa APN mi vypisovalo ,,internet,, a ma tam byÂť zadane ,,wap,, ! Opravil som to a potvrdil.Vypol a zapol mobil a skusal sa pripojiÂť ,zase nic .Napadlo ma, skusiÂť to takto : Menu > Album medii > Webove stranky > T-Mobil WAP/ teraz uz po oprave/ a prejsÂť ,no a naskocilo mi to !!!
Skusal som rozne sposoby ako sa pripojiÂť napr, cez Orange World,Downloads a Web.stranky ,ale nic !
Jedine sa pripojim cez tu jedu moznosÂť . Teraz som pripojeny na internet  cez mobil a zase mam v v Adresa APN napisane ,,internet,, ! Samo sa to prepise  z wap na internet, tak ze v tom je pes zakopany...
Ked  sa ja pripojim na internet cez comp,tak sa to prepise a tym padom sa uz nepripojim na wap.
Koho by to napadlo ?
uložena
Bad.Man
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 03. Listopad 2005, 09:13 »

Koho by to napadlo ?
Dyk jsem to tu psal ......  Roll Eyes

No nevim jak na Slovensku ale tady v Eesku ma T-Mobile na internet (GPRS) a na wap ruzny ucty ..... ruzny apn nebo jak se to jmenuje .....
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 04. Listopad 2005, 11:22 »

Ja nejak nevim. Kdyz jsem s Tebou o tom mluvil, rikal jsem Ti, ze pokud mas v uctech jen jeden, pres ktery jedes na internet, tak na wap je to malo. e musis mit  taky ucet i na wap, ktery je samozrejme jiny. Taky jsem ti rikal, ze domovske wap stranky poskytovatelu jsou patrne vsechny chraneny proti napojeni z jineho uctu, nez wapovskeho. Wap mi jede pres ucet internetu kamkoli, ale nejede na domovskou stranku ET, to si musim prehodit profil. A je to drazsi. Fajn, ze jsi uspel.   Cheesy
uložena

Mam K750i a zelenej puntik!
kamistr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 04. Listopad 2005, 16:11 »

Kazdy mame svoju pravdu  Mrknutí. Teraz sa to zda byÂť jednoduche,ale babral som sa s tym skoro mesiac
a poriadne mi to pilo krv.Ale stale plati ,,viac hlav,viacej rozumu,, !  Smajlík
E
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavenie WAP cez GPRS na K 750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.