SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 13:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia X10 2.3 - defaultni klavesnice - QWERTZ?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia X10 2.3 - defaultni klavesnice - QWERTZ?  (Zobrazeno 3545 x)
Skrble
Uzivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901

Zobrazit profil
« v: 28. Prosinec 2011, 11:55 »

Euste, tak jsem si nakonec rekl, ze zmena je zivot a za par drobnych jsem od kamose poridil X10. Nic jsem od toho necekal ale docela to i jde, ale mam vyhradu - proc neni nikde v nastaveni prohozeni y/z? Ano, lze stahnout nespocet klavesnic, ale mne se libi tahle defaultni Cheesy Ale ta QWERTY me pije krev neuveritelne. Tak se ptam zde zkusenych - jde to u tyhle zmenit, popr. stahnout nejakou upravu tyhle? Smajlík Dekuju!

Mam takovou zkusenost, ze mnou pokladane dotazy jsou asi moc do hloubky, a tak vetsinou jsou bez odpovedi Cheesy No uvidime
uložena

HPM-65 forever !!!
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 28. Prosinec 2011, 14:21 »

vsichni si u nas zvykli ze psali na pc s qwertz,protoze to nikdo neumel zmenit..jo jenze bezne se pouziva qwerty,qwertz je pouzivana v nemecku.takze si muzes flashnout nemeckej firmware a tam by zakladne mela mit qwertz.nevim co je v tom za problem si zvyknout na to ze jedno pismenko je na jinym miste.zacnes to pouzivat vsude a zvyknes si.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Mara232
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 1100 ->SE xperia x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 28. Prosinec 2011, 14:36 »

Euste, tak jsem si nakonec rekl, ze zmena je zivot a za par drobnych jsem od kamose poridil X10. Nic jsem od toho necekal ale docela to i jde, ale mam vyhradu - proc neni nikde v nastaveni prohozeni y/z? Ano, lze stahnout nespocet klavesnic, ale mne se libi tahle defaultni Cheesy Ale ta QWERTY me pije krev neuveritelne. Tak se ptam zde zkusenych - jde to u tyhle zmenit, popr. stahnout nejakou upravu tyhle? Smajlik Dekuju!

Ano, to je taky pravda, ale muzes si to jeste udelat jinac (pokud nepouzivas automaticke opravy, potom by ti to totiz psalo blbosti) : Klikni nekde na text aby ti vyjela klavestnice, podrz ten klic, jak kdyby jsi chtel jit do nastaveni (vedle enteru), pak dej jazyky psani-hned nahore, vyber nemcinu a qwertz, pak zpet, u toho klice se ti objevila zemekoule nebo neco takoveho, tak klikni na ni, a bude se ti to menit v qwerty nebo qwertz. Jinac uz ani nevim, jak by to slo. Doufam, ze jsem poradil a nemusis instalovat rom s nemecky firmware.
uložena
Skrble
Uzivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Prosinec 2011, 18:27 »

Jop, diky moc Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia X10 2.3 - defaultni klavesnice - QWERTZ?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.