SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Duben 2025, 11:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: rozhadzovanie ikon v Xperii Mini Pro
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: rozhadzovanie ikon v Xperii Mini Pro  (Zobrazeno 3614 x)
bakersson
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« v: 25. Prosinec 2011, 20:03 »

Ahojte, obcas sa mi stava, ze sa mi poprehadzuju ikonky v menu. Hlavne tie na zalozkach ku koncu, t.j. doinstalovane. Je to sposobovane tym, ze vacsina aplikacii je presunuta na pamatovu kartu a pri pripojovani cez USB sa karta odpaja a pri znovupripojeni sa neumiestnia na to iste miesto? Casto mi to spravi to, ze napr. zo 7 zaloziek mam 9 a na poslednych troch rozhodene ikony z tej siedmej. V tom pripade musim vzdy "poupratovat"... Vdaka za reakcie
uložena

SE XPERIA MINI PRO od pomarancu

in memoriam:
SE W995, R1GA026, 8GB Micro M2
K810i, 4GB SONY Micro M2, R8BA024, cez 20 patchov, changed layout, menu icons, camdriver, display driver, fonts, elfy...
maykyf
Uzivatel
Telefon: xperia arc

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Prosinec 2011, 20:49 »

To iste robi aj mne na SE arc.
uložena
JirikH
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Prosinec 2011, 11:17 »

Delalo to i mi, a rekl bych, ze je to tak jak pises, ruku do ohne bych za to nedal, ale od doby, co jsem prestal pripojovat kartu, ale pouze, ja nevim jak toje, myslim prenos medii a karta se od telefonu neodpojuje tak vse funguje jak ma. Odpojim telefon a ikony (aplikaci presunutych na kartu) jsou presne tam jak maji byt. Sice nejde prozkoumat celou kartu, ale to ozelim, nez abych porad jako magor presouval ikony. Snad jsem pomohl :-)
uložena

Nokia 6610i (stale nekdy pouzivam - funguje bezchyby) , Siemens M65, SE K750i, Samsung U900 Soul, SE W880i (2. telefon), SE Xperia Neo (hlavni telefon - nemenil bych:-))
MarosDurdik
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Mini pro, w910i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 30. Prosinec 2011, 11:40 »

mas rezim pripojenia velkokapacitne ulozisko ci prenos medii.. ja mam nastaveny prenos medii a mne to nerobi  Mrknutí
uložena

http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=sk&lc=sk
                        MY HOME Smajlík
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 30. Prosinec 2011, 14:55 »

mne ikonky zase zmiznu, a musim ich podoplnat opatovne do zakladnej ponuky. Obcas sa mi to stane.  Raz na jednej karte, potom na druhej a natretej, stvrtej .... Kto si to ma vecne pametat ake som tam mal ikony. Ale je to fakt su to presunute aplikacie na karte. Ale je to android .....
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 30. Prosinec 2011, 14:55 »

taky muzete pouzit jiny launcher,co ma posouvani ikon svisle a ikony z neho nemizi.v podstate by to mel umet jakejkoliv jinej launcher. ikony mi pri pripojovani k pc nikdy nemizely,akorat kdyz kartu vyndam a restartuju,tak se spusti bez tech aplikaci,ale to je snad jasny
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
bakersson
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 30. Prosinec 2011, 22:24 »

...no doteraz som pripojoval fon s nastavenim MSC. Nakolko mam 32 GB kartu, tak ju vyuzivam dost casto aj na prenos dat. A prave som odskusal pripojit ju v rezime prenosu medii (MTP). Tak pre info: karta 32 GB ADATA CLASS 4, prenos 150 MB suboru pri MSC 31 sekund, pri MTP 56 sekund, co je takmer dvojnasobok. Zrejme preto, ze pri MTP sa data "prelievaju" este aj cez mobil. No a pri snahe rychleho stiahnutia vacsieho objemu dat je takmer dvojnasobny cas obcas obmedzujuci. Ale to som odbocil od problematiky tohto vlakna...

...a potvrdzujem aj tu vec, ze obcas tie ikonky aj miznu a treba ich dohadzovat...
« Poslední úprava: 30. Prosinec 2011, 22:27 od bakersson » uložena

SE XPERIA MINI PRO od pomarancu

in memoriam:
SE W995, R1GA026, 8GB Micro M2
K810i, 4GB SONY Micro M2, R8BA024, cez 20 patchov, changed layout, menu icons, camdriver, display driver, fonts, elfy...
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: rozhadzovanie ikon v Xperii Mini Pro
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.