SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Duben 2025, 22:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Xperia Neo V
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Xperia Neo V  (Zobrazeno 7089 x)
kordo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 20. Prosinec 2011, 09:39 »

No ja keby sa mam teraz rozhodnuÂť medzi neo a neo v tak v podstate by mi to bolo jedno taky veÂľky rozdiel medzi tymi foÂťakmi to zas nieje vsetko je o optike a ovladacoch a v obycajnom neu je nastaveny dosÂť vysoky kompresny pomer ako keby mali fotky max 4 mpx a nie 8mpx za dalsie ja som chcel v cervenej farbe je nadherny bohuziaÂľ slovensky pomaranc tuto variantu neponukal Sad ale spokojnosÂť zatiaÂľ dosÂť veÂľka. Najviac ma prekvapil GPS modul, ako rychlo sa pripojil na druzice no po mojich skusenostiach s x10, htc desire, htc desire s, to bolo fakt prekvapenie ze bol hned po par sekundach pripojeny...
uložena

Nevies opytaj sa...
Milhims
Uzivatel
Telefon: Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 20. Prosinec 2011, 12:23 »

Panove mel sem jednou cerveny telefon taky takova tmavsi varianta a jak jsem se sam sebe snazil sebe vic presvedcit ze je to v poradku....ale nebylo. Neni to idealni. Koukal jsem a pokud tak moc touzive po teto variante neni nic jednoduzsiho nez zadni kryt dokoupit na ebay a mit telefon v soucasne dobe dostupny pouze model Neo V treba v barve Blue Gradient s cervenym krytem bude to hezke. Co se tyce kvality fotek je to jasne : http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=2&idPhone1=4122&idPhone2=3734&idPhone3=4134
uložena
Petr Eermak
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Neo V

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 21. Prosinec 2011, 08:46 »

Tak jsem se byl podivat na nakety Nea. Neo V je vzhledove i rozmerove stejne ze? Uz jsem se temer rozhodl, ze poridim Neo V v modre barve.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Xperia Neo V
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.