SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 16:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: se Xplay dotaz+hry
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: se Xplay dotaz+hry  (Zobrazeno 2485 x)
TANAKAN777
Uzivatel
Telefon: Xperia play

Zobrazit profil
« v: 26. Prosinec 2011, 08:10 »

Ahoj mam dotaz kupil jsem si mobil Xperia play ale mam dotaz kde presne si mohu stahnout asphalt 6 zadarmo najel jsem si na market ale tam to stoji 130 a pak to chce platebni kartu a to ja nemam Cheesy tak kdyby to slo i jinak a jak jsem si instaloval hry pres market jako je (blood and glory,dungeon defenders,gof2,gun bros,NFL pro 2012 HD.... tak to jsem stahoval pres market kde to bylo zadarmo stahoval jsem to v hospode nebo tam je wifi no a jak jsem prisel dom a chtel jsem si to zkusit tak my to neslo ty hry a chtelo to wifi tak tyto hry jsou asi jen pres wifi ze jdou hrat a kde najdu zbytek zadarmo nebo ten asphalt 6 jsem myslel ze je zadarmo od vyrobcu SE nebo tak jest-li to stahujete pres ten market nebo to mam stahovat nekde jinde a jest-li by my nekdo mohl napsat na skype a tam bysme se domluvili atd... jeste bych mel dalsi otazky dekuji.Pak jsem si stahoval Fifa 12 klikl jsem nani hodilo me to na stranku kde je mozno ji stahnout jo ale v mobilu jsem ji nikde nenasel, ale ve videu sem nasel ze potrebuji mit v mobilu schvalene instalace cizich balicku,tak jest-li tak kde najdu ten balicek abych ho mohl odstranit nebo nikdy jsem nemel mobil z androidem,u tych mobilu co to nemeli tak co jsem si stahl nebo tak vzdy se obevilo moje soubory atd.. ale to je mi jedno to je jen o zvyku atd.. a jest-li ten adroind nebo tak neni citlivi na nake chybi nebo kdyz dam hru a nekde musim jit a nez bych ji vypl atd... tak jsem dal ten domek v vratit se na zakladni plochu atd... ve video tu tak delali diky moc za radu a pop jest-li musim platit ty hry tak jest-li to nejde nak zaplatit penezama co jsou na kredit nebo tak abych nemusel pres platebni kartu diky moc jest-li ma nekdo FB nebo skype tak jest-li tam bysme se nemohli poradit nebo tady vyreseni tohoto problemu atd.... diky moc a omlouvam se za chyby pisi to rychle.A jest-li existuji i ostatni stranky kde lze stahnout jeste hry at nemusim chodit furt na ten market atd...,jest-li nepujde ten asphalt 6 zadarmo tak jest-li to jde stahnout na internetu to jsi pohledam to neni problem ale jest-li ma nekdo zkusenosti atd.... a mohu normalne zapojit mobil pres USB kabel na PC a tak nemusim tam mit ty nake SE programy diky
Ps.za nekolik dni budu mit i wifi doma

A jeste chci rict jak jsem si otevrel ten gamepad dal jsem dalsi hry jo mam tam nak 50 her dalsich ale kdyz nane kliknu Cheesy tak me to posli na stranku kde to mohu stahnout tak jest-li je to zadarmo to stahovani nebo jest-li pak nic za to neplatim ? a jak napri dovolit v telefonu instalovat cizi soubory ... diky
« Poslední úprava: 26. Prosinec 2011, 08:18 od TANAKAN777 » uložena
Jirka-cz
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro,Xperia-NEO

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Prosinec 2011, 09:52 »

No to bude mit admin radost  Angry Špatne vlakno,dotaz ani komentovat nebudu.Vanocni novacci  Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: se Xplay dotaz+hry
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 17 dotazů.