SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Duben 2025, 13:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: UOT KITCHEN
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: UOT KITCHEN  (Zobrazeno 4914 x)
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« v: 04. Listopad 2011, 20:27 »

prosim vas mohol by sem dat niekdo navod ako pracovat v tom UOT Kitchen??? ... neviem co tam mam robyt ani ako stiahnut ten framework
Ak by bol niekdo ochotny a spise nejaky navod budem rad
uložena
Lukinodnas
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Play 2.3.4

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 05. Listopad 2011, 13:42 »

Pokusil jsem se o takovy volny preklad navodu primo z UOT a doplnil ho o par svych poznatku, nakonci je videotutorial, sice v anglictine, navic polozka "File upload" vypada v novejsi verzi kuchyne trochu jinak, ale pro nazornost urcite poslouzi... snad pomuze...

1. Jdi na stranku http://uot.dakra.lt/kitchen/
2. Projdi dostupne mody a vyber, ktere chces (nezapomen se podivat na "Generate preview" pokud tam je, u nekterych modu je tam i vyber rozliseni, tak bacha)
3. Jdi na polozku "File upload" a nahraj potrebne soubory, pro moznost uploadu napravo oznacit "System files", nebo, pokud upravujes tematko, "CM7 theme"
Soubory ktere je potreba nahrat:
Froyo rom: framework-res.apk (system/framework)
Gingerbread rom: framework-res.apk and SystemUI.apk (System/app)
Gingerbread with sense rom: framework-res.apk, SystemUI.apk and com.htc.resources.apk
Cyanogenmod7 rom: Cyanbread.apk or Androidian.apk (System/app) nebo jine tema pro ThemeChooser (prejmenuj ho tak jak chces aby se jmenovalo v Theme chooseru) !DOPORUEUJU, staci si vytvorit jeden vzhled a ten pak instalovat do vsech ROM zalozenych na CM7!
4. jdi do "summary" sekce. Vsechny polozky musi byt zelene, pokud jsou cervene, neco je spatne.
Stiskni Submit work to kitchen
5. zapamatuj si cislo UOT souboru.
6. jdi na "pickup page" http://uot.dakra.lt/pickup/ a pockej az bude soubor pripraven (trva to od peti minut do jedne hodiny)
7. stahni UOT zip na kartu do telefonu
8. zapni recovery
9. Wipe cache and dalvik-cache (just in case). Nedelej factory reset factory reset. (Ja jsem nikdy nedelal ani wipe cache)
10. Flashni UOT zip
11. restartuj telefon

a videonavod
http://www.youtube.com/watch?v=X2qyU5yL0fE&feature=player_embedded
« Poslední úprava: 05. Listopad 2011, 15:07 od Lukinodnas » uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Listopad 2011, 17:39 »

dakujem za navod .. no mam problem neda sa to spravit bez toho rrecovery menu??? napriklad manualne cez root explorer- mam iba root a nemam odomknuty bootloader na live walkmane  takze nemam recovery ......
uložena
bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Listopad 2011, 19:36 »

Jde to pres Root Explorer ted jsem to delal.Skopiruj si Svuj Framework-Res.apk ze System/Framework na sd kartu stahni ji do pocitace Uprav nahrej zpatky nastav prava a nakopiruj ji zpatky do systemu.
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 05. Listopad 2011, 20:24 »

chcem sa uistit aby som neeumrtvil telefon... niekde som cital ze framevork sa nemoze kopirovat ale musi sa presuvat .. je to pravda??? myslim tak ze sa nema davat copy ale move
a este nieco ked chcem baterku v % tak mam spravit este nieco alebo iba zvolim SCB with % a je to?
« Poslední úprava: 05. Listopad 2011, 20:37 od zaji06 » uložena
bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 05. Listopad 2011, 21:25 »

Da se i kopirovat ja ho mam v kompu.Ja jsem si stahl baterku s procentama tak jak pises tusim.
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Listopad 2011, 21:45 »

takze ak chapem ... framework na kartu - kopirovat do system/framework- mount r/w -prilepit - nastavit prava
na xda som videl navod a robyl to zbytocne komplikovane
1 dat na kartu
2 kopirovat do system
3nastavit prava
4kopirovat system/framework
a este nieco uz si nepametam... tak ako teda?
a ako je to s tymi % mozem stiahnut baterku s % a bude fungovat?  od 0-100%
« Poslední úprava: 05. Listopad 2011, 21:50 od zaji06 » uložena
bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Listopad 2011, 09:08 »

Ja vytahnul svuj Framework ze System/Framework/Framework-res.apk na kartu sd dal ho do pocitace Stahnul jsem ukazatel baterie v procentech z nejake romky z Uot Kitchen otevrel ve WinRaru skopiroval jsem si ukazatele baterie a dal do sveho Frameworku ten jsem zabalil nahral zpatky nakartu nastavil prava a dal zpatky do System/Framework.

A ano ukazuje baterii v procentech od 0 do 100.
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 06. Listopad 2011, 15:24 »

no tak som to spravil a hned jak som to tam nakopiroval klikol permision tak mi zacalo vyhadzovat chyby a nepravil som to ... telefon som upmrtvil ... Cheesy skusam stale dokola a nejde stale  Grin
uložena
bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 06. Listopad 2011, 18:08 »

To Jo tak mi ta aplikace taky spadne ale skopirovat tam jde po restartu nabehne jak ma.
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 06. Listopad 2011, 18:12 »

no vyriesene .. ked som to dal priamo do system /framework tak mi spadne asi 10 aplikacii a telefon je ERROR
ale ked som to dal do system potom nastavit prava a potom do system/framework tak ide Smajlík
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 08. Listopad 2011, 19:21 »

napadlo ma ... neviete niekdo ako spravit v tomto programe priehladnu notifikacnu listu??? ked ju stiahnem dole aby bola priesvitna ... popripade ako tam vlozit skratky na wifi bluetoth gps a zvuk v liste ako na cyanogene ...
alebo ak mate este nejake typi how to a podobne kludne sem hodte vase screeny co ste upravili nech mam inspiraciu Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: UOT KITCHEN
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.