SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Duben 2025, 16:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia Neo, playlisty
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia Neo, playlisty  (Zobrazeno 2912 x)
kanak
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Říjen 2011, 06:13 »

Ahoj,

chtel bych se zeptat, jak dostat z pocitace playlisty do telefonu aby je telefon videl? U predchoziho telefonu, jsem playlist transferoval do zarizeni prez WMP a vsechno fungovalo v pohode. U Xperie toto nejde. Zkousel jsem i ruzne typy playlist souburu (*.m3u, *.pla) nakopirovat primo na kartu a jednou se mi podarilo tam playlist dostat. Od te doby uz ne. Jak to delate vy? Kde jsou ulozeny playlisty, ktere utvorim primo v prehravaci telefonu? Diky
uložena
Kremen
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W995, SE G900, SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Říjen 2011, 14:43 »

Tie co vytvorim su na karte v zlozke playlist,inak mi berie aj tie,co su vytvorene v pc...
uložena

Nejde o to, isÂť hlavou proti muru, ale skor o to, najsÂť ocami dvere. Werner von Siemens
Rash-182
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Říjen 2011, 15:20 »

Normalne pres Winamp si vytvorim playlist a ten ve stejne slozce jako mam pisnicky nakopiruju do Music slozky. Ja jsem si ale dal tu praci a vytvoril si primo alba aby se mi zobrazovaly i obrazky alb pri vyberu. Sice mam Arc, ale postup by mel byt uplne stejny.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia Neo, playlisty
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.