SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem X10 Mini Pro -vraceni do puvodniho stavu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem X10 Mini Pro -vraceni do puvodniho stavu  (Zobrazeno 2882 x)
Harak
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 06. Srpen 2011, 09:55 »

Potreboval bych poradit, mam x10 Mini Pro po rootu a nejakych upravach jako napriklad softwarova zmena qwerty na qwertz, zkopirovani vetsiny aplikaci na pameÂťovou kartu. Mobil pul roku fongovval naprosto bez problemu, az se jednou z cista jasna zasekl pri potvrzeni hovoru (pouzivam oficialni aplikaci, omylem jsme stiskl tlacitko menu, zrovna ve chvili, co mi naskocilo okno s hovorem) a od te doby mi mobil vyhazuje chybove hlasky typu, ze ta a ta aplikace neodpovida, + mi zmizela polovina aplikaci a zbyly zastupci jak z karty SD tak z hlavni pameti ktera se mimochodem uplne zaltila a i kdyz jsem odnistaloval nejake ze zbyvajicich aplikaci a upozorneni na malo pameti zmizelo, po restartu byla pameÂť znovu plna, dale se velmi dlouze zapina a vetsinou naskoci az na 3 pokus. Chci tedy poprosit o radu, jak nejjednoduseji vratit X10 Mini Pro do puvodniho stavu.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 06. Srpen 2011, 09:56 »

Pouzij Wotan, bude to hned...
uložena
Harak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 06. Srpen 2011, 10:11 »

Mimochodem nevis nahodou o zpusobu jak zavadu odstranit bez smazani uprav. Popripade jak alespon zachovat linknute aplikace na pameÂťove karte a jak je nasledne dostat zpet do telefonu?
uložena
peregrin
Uzivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Srpen 2011, 10:26 »

Pokud mas zalohu je to na 5 minut pokud ne tak temer nemozne Sad
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 08. Srpen 2011, 11:30 »

Bejt tebou, tak bych to preflesoval (zmineny Wotan anebo flasher) a vse si hezky krucek po krucku nacpal do telefonu znova rucne. Moje zkusenosti rikaji, ze to je nakonec rychlejsi nez se prehrabovat v polofunkcnim telefonu. Je lepsi zacit s cistym stitem:)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem X10 Mini Pro -vraceni do puvodniho stavu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.