SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 19:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Android vs. WM
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Android vs. WM  (Zobrazeno 12447 x)
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #30 v: 10. Prosinec 2010, 14:17 »

Ano, Milestone ma Gorilla glass sklo (video napr. http://www.youtube.com/watch?v=eh2g7AIHdc8). A neni jedina (myslim, ze i Droid 2 a XT720). Ja teda mam jeste pro jistotku nalepenou folii, ale jinak displej mam bez jedineho skrabance. Jinak nejaky crash testy nedelam, ale myslim, ze MM toho vydrzi dost, rozhodne vice, nez SE plasÂťaky a pulka telefonu na trhu. Nebejt 2mm drobneho skrabance na ramu okolo displeje (ehm kovovem mimochodem), sem tam zaneseneho prachu a poskrabane folii na displeji, tak MM vypada jako nova.
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 22. Prosinec 2010, 17:30 »

Tak jsem si poridil osuntelyho, staryho Asuse P535 a musim ho ohodnotit jako vynikajici zarizeni. Za par stovek telefon se skvele vylazeni systemem, kde i 64 MB RAM neni problem, vynikajici navigacni cip SirfStar III, kterej mi chyta signal i doma u pc, vynikajici procesor (ach ty Qualcommy) a v neposledni rade neprekonatelne stare dobre iGO8 na navigaci. V necem proste stara WM zarizeni nemaj konkurenci:) Jeste najit symbiozu s geocachingem.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 22. Prosinec 2010, 18:33 »

prave proto je blbost hazet wm do kytek, kdo nezna nepochopi, nemam rad lidi co rikaji ze wm upada, aplikace se na neho porad delaji, jinak ten asus je hezky kousek, ten srifstar ti zavidim protoze muj ipaq ho nema a to je chyba.
uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 v: 22. Prosinec 2010, 18:43 »

No takhle - na navigaci je WM bezkonkurencni, ohledne zbytku tu uvada. P535 jsem zvolil prave kvuli GPS modulu, kterej je proste bezkonkurencni (a proto jsem ani neuvazoval o Diamondu a podobnych HTC sitech s Qualcomem). Chci po nem lovit kese, rozumne navigovat, taky si na tom zahraju Palm Heroes a na prijem hovoru jako druhej telefon taky poslouzi:) Jo, kdybyste vedli o nejake origo baterii, mel bych zajem.

O P750 si neuvazujes? Podobna konstrukce jako tvoje HP, najdes kousky i s 128 MB RAM, VGA displej a skvele pitkovi ROMky jako bonus.
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 22. Prosinec 2010, 19:39 »

No, pripomina mi to stare Siemensy...
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 v: 22. Prosinec 2010, 22:49 »

v6tak co ti pripomina siemensy, nechapem?
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 23. Prosinec 2010, 11:15 »

.:roxetak:.

v6ak v ruce nikdy WM nemel nebo ho ani aktivne nepouzival  Tongue ani nevim ze by siemens delal telefony s WM, se symbianem by se jeden nasel, siemens byl v par vecech prukopnikem ale vyrobil je az moc brzy ( prvni barevny displej v mobilu, prvni vysouvak ), stejne je to jedno siemens je davno pod drnem.

HUdasp

jj navigace je bezkonkurencni, a ty srifstary 3 jsou hodne dobre a na vysoke urovni, jinak IGO to je moje na wm suprova navigace
uložena

v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #37 v: 25. Prosinec 2010, 19:18 »

Nerikal jsem, ze Siemens delal WM. Ale jeste nejakou dobu po konci Siemensu pry (co jsem tak slysel) byla komunita aktivni a delala patche apod. No kdybych mel nejaky Siemens nebo WM, asi bych to prinejmensim patchlive sledoval, ale jako novy mobil bych to nechtel.
Jinak WM jsem v ruce parkrat mel, i kdyz jsem to nepouzival aktivne. A z okoli mam pocit, ze bezny uzivatel se s Androidem mozna nauci snaze nez geek s WM (samozrejme, zalezi do jake urovne, ale uz jsem se setkal s necim jako "Mam to teprve neco pres tyden, nevim, kde to tam najdu.")
uložena

roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 v: 26. Prosinec 2010, 09:23 »

Tom mas prevdu v6tak, aj mne sa casto stva, ze sa s tym stretam, s
Cituji
"Mam to teprve neco pres tyden, nevim, kde to tam najdu."
. Ale fakt si myslis, ze sonyericsson uz je na tom tak zle? Ako bol siemens v case zaniku? Na siemensmanii su uzivatelia este stale aktivny, aj ked posledne dva - tri roky nevysiel ani jeden novy siemens, ci benq-siemens.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 26. Prosinec 2010, 09:28 »

Nemluvim o SE, ale o WM. K SiemensManii: Chtel bys Siemens jako novy mobil? (Podobna situace jako u me s WM.)
Jinak nejsem "v6tak", ale jen "v6ak".
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Android vs. WM
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.