SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: par otazok
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: par otazok  (Zobrazeno 1917 x)
miro285
Uzivatel
Telefon: X10

Zobrazit profil
« v: 05. Leden 2011, 22:00 »

Zdravim, na fore som novy, SE mi uz preslo rukami niekoÂľko, no a dnes som si urobil radosÂť X10-kou  Smajlík

Posledne som mal C905, takze som si musel trochu zvykaÂť na nieco nove, ale niektore veci sa mi nepodarilo vyriesiÂť. Prva vec co som chcel urobiÂť je vypnuÂť 3G sieÂť, aby mi zbytocne nezrala baterku, ale nepodarilo sa mi to v nastaveniach najsÂť. Druha vec, predvoleny jas displeja mi veÂľmi nevyhovuje, tak som vypol automaticky jas, nastavil vlastnu uroven, ale po zamknuti a odomknuti telefonu je jas opaÂť na hodnote z automatiky. Vie mi niekto pomocÂť s tymito dvoma problemami? Vopred dakujem  Smajlík
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Leden 2011, 09:56 »

Sice nerad,ale musim podotknout kdybys hledal tak vse najdes. Ale odpovim. Na vypinani siti je nejlepsi apn droid z marketu, nebo extended controls kde muzes taky menit jas displeje primo z hlavni obrazovky pres widget. Projdi si sekci Google Android a tam najdes vse.  Mrknutí
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 06. Leden 2011, 10:05 »

3G se vypina v nastaveni - bezdratove site - mobilni site - rezim site - pouze GSM
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: par otazok
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.