SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 15:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson G705 - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 5 6 [7]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson G705 - jak se vam libi?  (Zobrazeno 57973 x)
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #90 v: 06. Červen 2009, 19:48 »

Odpojovani sluchatek na G502 taky - fyzicky.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Petris
Uzivatel
Telefon: SE K500i, SE K800i, SE G705, Xperia Ray.

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 09. Červen 2009, 21:18 »

Je ovsem zvlastni, ze kdyz pripojim sluchatka, ktera byla pribalena k telefonu, tak ty se neodpojuji.
Pokud je o to podsviceni, tak to skutecne neni dvakrat idealni. Navic jsem si koupil cerno-zlaty model a to jsem si dal. Kdyz chci psat pri umelem osvetleni, tak skoro nevidim na jakou klavesu mackam, proste podsviceni skutecne splyva s tou zlatou barvou. Pred koupi telefonu jsem na to neprisel, protoze v prodejne jsou pouze makety telefonu, ted' uz s tim nic neudelam. Jinak prozatim jsem s telefonem po funkcni strance spokojen.
« Poslední úprava: 09. Červen 2009, 21:21 od Petris » uložena
Hanka V.
Anonym
« Odpověď #92 v: 22. Červen 2009, 15:28 »

Tento telefon jsem si koupila pred tydnem, pred nim jsem mela mnoho let jen Alcatel OT 302, takze jsem z tech funkci ponekud vyjukana, jako bych mela mobil jako pristroj poprve v ruce, omluvte tedy prosim mozna hloupy dotaz a odpovidejte prosim stylem jako sve stolete prababicce :-)

Jsem s nim zatim spokojena, ale nedari se mi rozchodit to, kvuli cemu predevsim jsem si ho koupila - wifi a GPS.

Ad wifi - normalne se pripojim k domaci wifi, ale kdyz jdu Nabidka -> Internet a zadam adresu (seznam.cz), tak mi to napise "Chyba komunikace. Opakujte akci nebo pozadejte o pomoc mobilniho operatora." Kdyz jsem s tim sla do Palladia do autorizovane prodejny, tam to zkouseli na jejich wifi a jelo to. Pak jsem to zkousela venku na nejake nezabezpecene wifi a taky svete div se, stranku to nacetlo. Proc mi to nejde na domaci wifi? Je to zabezpecena WEP, ten "tajny kod" jsem do telefonu naÂťukala, objevuje se mi na telefonu, ze jsem normalne pripojena, ale proste nic. V cem muze byt problem?

Ad GPS - o tom opravdu nevim vubec nic, v navodu taky nic moc pouzitelneho. Za to se musi platit? K tomu je potreba internet? To nestaci kdyz budu mit v mobilu ulozene mapy (prece je nepotrebuju aktualizovat pokazde kdyz se chci nekam dostat)? Pokud staci v mobilu mapy, jak je tam dostanu? Jak se vubec da cokoliv instalovat do mobilu?

Pozn. PC Suite jsem instalovala a to mi taky prilis nepomohlo, pokud jde o update sw telefonu, rika mi to, ze mam v mobilu tu nejaktualnejsi verzi.
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #93 v: 22. Červen 2009, 15:33 »

Ad GPS - o tom opravdu nevim vubec nic, v navodu taky nic moc pouzitelneho. Za to se musi platit? K tomu je potreba internet? To nestaci kdyz budu mit v mobilu ulozene mapy (prece je nepotrebuju aktualizovat pokazde kdyz se chci nekam dostat)? Pokud staci v mobilu mapy, jak je tam dostanu? Jak se vubec da cokoliv instalovat do mobilu?
Platit? Za data pres Google Mapy? Najdi si TrekkBuddy.

S wifi nevim.
uložena

Hanka V.
Anonym
« Odpověď #94 v: 22. Červen 2009, 16:05 »

Platit? Za data pres Google Mapy? Najdi si TrekkBuddy.
No ja nevim, proto se ptam. Takze kdyz chci pouzivat GPS, tak nemusim byt online, ze? Pokud jde o TrekkBuddy, tak bohuzel nejsem moc moudra z toho, co mi Google hodil. Omlouvam se, ale ja jsem opravdu naprosty laik, pokud jde o mobilni sw.
Jestli je nekdo ochoten mi (v Praze) pomoci s nastavenim, lepe receno to vsechno nastahovat, nainstalovat atd. za me a strucne mi to vysvetlit, aÂť tu necha kontakt, odmena ho nemine.
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #95 v: 23. Červen 2009, 07:49 »

No ja mam (na G502) v menu / Entertainment (Zabava) / Location services (Sluzby pro urceni polohy, mapy, neco nejak tak) ty Google mapy. Ty vyuzivaji internetove spojeni pro prenos map a tudiz operator uctuje data. Øesenim je mit mapy ulozene v mobilu.
Samotne pouzivani technologie GPS neni mozne uctovat. Tato technologie je pasivni, takze neni mozne zjistit, ze to pouzivas.
Øesenim map v mobilu je zminena aplikace TrekBuddy. Je to java aplikace. Ta se sklada se souboru jad (vicemene popis) a jar (samotna aplikace). Jad v tomto pripade asi nebude potreba, na Sony Ericssonech je potreba jen vyjimecne.
Na Hlavni strance je v dobe psani prispevku nejnovejsi verze 0.9.83. Tam je odkaz ke stazeni (0.9.83 download link). Tam je verze generic a tu stahni. Je tam jar i jad. Jak jsem psal, mel by stacit soubor jar. Tim ztratis asi jen elektronicky podpis, ale to by na A200, kam G705 patri, nemelo u TrekBuddy vadit. A pak pripoj mobil k pocitaci v rezimu Mass Storage (cesky asi Prenos souboru) a nakopiruj stazene soubory (stazeny soubor) do adresare other (ostatni, jine). Pokud nemas kabel, melo by to jit i pres Bluetooth.
Pak ukonci spojeni, bez do menu a nejspis pod organizerem bude spravce souboru. Tam bez do Other (ostatni, jine) a mely by tam byt nahrane soubory. Z toho to muzes nainstalovat.
Mam softwarove podobny mobil (vsechny A200 si jsou foru podobne), ale nemam Wi-fi ani GPS a nemam cestinu. Proto pisu do zavorky priblizny preklad.
// EDIT oprava odkazu
« Poslední úprava: 24. Červen 2009, 12:41 od v6ak » uložena

Hanka V.
Anonym
« Odpověď #96 v: 26. Červen 2009, 10:23 »

Mockrat dekuju!
uložena
Buchy
Uzivatel
Telefon: K800ia w715 az zlevni cca na 5000KE

Zobrazit profil
« Odpověď #97 v: 08. Srpen 2009, 10:04 »

Mam dotaz ohledne par veci k tomuto tel ? Jak hraje mobil v repracich a ve sluchatkach po dohrani accustic driveru ?jde mi oto aby treba v mhd byla huba ve  sluchatkach kvaslitni ,ale zaroven hlasita ...Pote jak vypada vysouvaci konstrukce po delsi dobe ? prece jenom uz je naky Patek na trhu (G705 bych chtel aby vydrzela se setrnym zachazenim minimalne dva roky doufam ze nebude problem.G705 bych si koupil zbyva mi na ni nasetrit cca 1000 KE nebo pockat az zlevni takze asi tak ,ale mam zajem si ho vytunit pres a2uploader a tak trochu si ho amatersky predelat na w715 .W715 si nechci koupit uz jen protoze vim co dake brandovanej FW a zase w705 , ktera ma mozna lepsi zvukoy vystup zas nema GPS a je o litr drazsi tuto politiku nechapu ...Nicmene doufam ze G705 je a200 v2 takze stabilni kousek ,ktery se da bez problemu tunit pres a2uploader ...Treba hudasp ma v g705 fw z w715 o tom bych taky uvazoval ,ale zas to bude brandovany od VF ,takze opravdu spis amatersky sesmolym Walkman 3 a bude teda pokud ma hudebni prehravac jako ostatni SE na a200...Za odpoved budu vdecny da mi to dobry obrazek o mobilu a jestli mam jit do nej , nebo si vzit Walkmanske bratricky , ktere jsou nicmene min vyhodne ...Jeste celkovou rychlost telefonu Smajlík

Tak snad uz posledni vec Cheesy jde g705 tunit pres A2uploader ? klasika jako nahravani accustic , zmena ikonek menu , zmena funkci ikonek menu atd ? doufam ze jde , zase nevidim duvod proc by neslo ,ale radsi se zeptam , prece jenom je v menu misto radia jsou aplikace ...
« Poslední úprava: 08. Srpen 2009, 13:26 od Buchy » uložena
Bossmazak
Anonym
« Odpověď #98 v: 20. Září 2009, 15:45 »

Tento telefon jsem si koupila pred tydnem, pred nim jsem mela mnoho let jen Alcatel OT 302, takze jsem z tech funkci ponekud vyjukana, jako bych mela mobil jako pristroj poprve v ruce, omluvte tedy prosim mozna hloupy dotaz a odpovidejte prosim stylem jako sve stolete prababicce :-)

Jsem s nim zatim spokojena, ale nedari se mi rozchodit to, kvuli cemu predevsim jsem si ho koupila - wifi a GPS.

Ad wifi - normalne se pripojim k domaci wifi, ale kdyz jdu Nabidka -> Internet a zadam adresu (seznam.cz), tak mi to napise "Chyba komunikace. Opakujte akci nebo pozadejte o pomoc mobilniho operatora." Kdyz jsem s tim sla do Palladia do autorizovane prodejny, tam to zkouseli na jejich wifi a jelo to. Pak jsem to zkousela venku na nejake nezabezpecene wifi a taky svete div se, stranku to nacetlo. Proc mi to nejde na domaci wifi? Je to zabezpecena WEP, ten "tajny kod" jsem do telefonu naÂťukala, objevuje se mi na telefonu, ze jsem normalne pripojena, ale proste nic. V cem muze byt problem?

Pozn. PC Suite jsem instalovala a to mi taky prilis nepomohlo, pokud jde o update sw telefonu, rika mi to, ze mam v mobilu tu nejaktualnejsi verzi.

k tej wifi ... taky sem nad tim dumal .... a ejhle ono pri psani wep klice je nasteven T9slovnik.... ten jsem vypnul a taky nic.... tak zkousim a .... ono to bylo tim , ze prvni pismeno textu je automaticky velky ... staci stisk * (A/a ) a je to  Cool
uložena
Verka
Anonym
« Odpověď #99 v: 19. Říjen 2009, 16:00 »

Co je to to AF?
uložena
orange
Uzivatel
Telefon: SE X10 (b&w)

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 19. Říjen 2009, 16:36 »

Co je to to AF?
ze by Auto Focus..neboli automaticke ostreni Mrknutí
uložena
ivigirl
Uzivatel
Telefon: SE G 705

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 19. Říjen 2009, 18:01 »

Mam tento kousek 2 dny, pred tim jsem mela Samsung U600BG a jeste pred tim SE K 700i, Rada jsem se vratila k SE, je to ta nej znacka dle mne
uložena
Axel
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson K750i Oxidized Black (flash W800i)

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 15. Listopad 2009, 23:44 »

Sony forever......nejlepsi znacka, pracuji v It technilogii a ze mobilnich znacek skoro porad doporucuji SONY... Cheesy Cheesy
uložena
C905
Uzivatel
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #103 v: 18. Prosinec 2010, 18:26 »

Super klavesnice 1++++
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson G705 - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.