SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kalendar X10 mini
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kalendar X10 mini  (Zobrazeno 3373 x)
Vai
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil WWW
« v: 13. Září 2010, 15:22 »

Chtel jsem nejaky lepsi widget na udalosti v kalendari pro SE X10 mini a celkove by i vyhovoval Android Agenda Widget, ale narazil jsem na problem.
Po nainstalovani a pridani widgetu na plochu, se v nastaveni nabizi 2 kalendare - Sony Ericsson a kalendar na Googlu. Vyberu tedy kalendar Sony Ericsson, ale zadne ulozene udalosti se nezobrazuji. Po pridani nove udaloste take nic. Pritom ve standardnim kalendari tyto videt jdou. Divne je pritom hlavne to, ze pri vytvareni nove udalosti se ale nabizi moznost vyberu ze 3 kalendaru !- jeden Sony Ericsson, druhy Sony Ericsson a treti Google. Proc tam jsou proboha 2 stejne kalendare Sony Ericsson?  Shocked
Dalsim zkousenim s Android Agenda Widgetem, jsem zjistil, ze abych v nem vubec videl udalosti, je nutne vybrat u kazde nove vytvarene udalosti druhy kalendar Sony Ericsson (ten ale v nastaveni widgetu videt nejde!). Pokud se zapomene, zmenit to u jiz ulozene udalosti nejde, coz je na prd.
Mate to take tak nebo je chyba nekde jinde?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kalendar X10 mini
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.