SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 13:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s wifi xperia X10 mini
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s wifi xperia X10 mini  (Zobrazeno 4924 x)
Lukic
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 09. Září 2010, 18:39 »

Mam takovy dotaz, na ktery se snazim najit odpoved pres google a fora, ale nedari se mi to. Mam xperi mini. Mame domaci wifi siÂť. Bez problemu najdu siÂť,napisu heslo a prihlasim se. A kdyz otevru google market tak mi to napise chyba siÂťoveho pripojeni. A kdyz dam opakovat tak treba az na po 10 se to chytne.. Pak mi bezi vse v poradku cca 1 minutu, dky to je opravdu rychle jako ohen. I nacitani internetu v opere mini nebo pres inegrovany prohlizec. Muzete mi nekdo prosim poradit jestli nedelam nekde chybu? Protoze me to opravdu stve. Nacte mi to 2-3 stranky opravdu velmi rychle a pak konec. Treba za pet minut zase 2-3 stranky a tak se to porad opakuje. Zkousel jsem wifi analizer a signa mi nejde pod pulku. I kdyz mam plny signal, dela mi to totez. Jsem s timto problemem bezradny. A celkem mi pripadada, ze ma maly dosah telefon. Tam kde chytnu wifi na jine telefony tento vubec...

Budu moc vdecny za pomoc. Dekuji moc

Zapomnel jsem dodat,ze mam jeste sony ericsson G900 a na tom mi wifi nedela problem. Bezp roblemu wifi, net , icq a podobne Chtel jsem to vymenit za neco "lepsiho" ale nevypada to moc nadejne
uložena
Pupu
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 09. Září 2010, 21:32 »

Odpoved mas tam, kde jsi s dotazem zacal: http://androidforum.cz/post99677.html#p99677
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Září 2010, 03:30 »

mam rovnaky problem a rooter mam DLink
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s wifi xperia X10 mini
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.