SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 12:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aplikace McAfee Security a Moxier Pro
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aplikace McAfee Security a Moxier Pro  (Zobrazeno 9193 x)
Strelmistr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia Pro Black

Zobrazit profil
« v: 04. Listopad 2011, 20:45 »

Mam dotaz ohledne aplikaci - viz nazev tematu. Zatim jsem je ve svem founu neaktivoval. Mate to nekdo aktivovane a vyuzivate je ? Je to k necemu dobre, nebo to jen zere baterku, data a zahlcuje zbytecne RAM ? Dik za vase nazory a postrehy.  Smajlík
uložena

Historie : Philips Savvy - Siemens S25 - Siemens S45i - Nokia 3110 - Nokia 6230i - Nokia N82 - Nokia E71 / ÂŽivotni omyl bylo BlackBerry / Budoucnost  vidim  v Androidu :  Sony Ericsson Xperia Pro
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 05. Listopad 2011, 15:15 »

Taky by me zajimalo k cemu je to mcafee security? Nejakej navod jak provozovat, jak nastavit?
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
kirisek95
Uzivatel
Telefon: xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Listopad 2011, 07:00 »

tak ten secure je antivirak a zaroven zabezpeceni proti kradezi (ovladani mobilu na dalku pres net), ale rekl bych, ze antivir je zbytecnej a na tu druhou funkci radsi pouzivam android lost... ten zdruhej program taky nevim na co je, dost by me to zajimalo
uložena
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 07. Listopad 2011, 16:15 »

McAfee - to je preci antivirus... No, kazdopadne ho mam ze zvedavosti v PRO aktivovany - skenuje po kazdym spusteni kartu, prochazi kazdou nove nainstalovanou aplikaci - potom to ma takovy ty moznosti, jako zablokovat ztracenej mobil, nejaka zaloha atd... popravde mam sice zapnuto, ale zas tak nezkoumam.

Moxier Pro - vzhledem k tomu, ze to po me chtelo prevzit kontrolu na mobilem - nebo jak se to jmenuje, tak jsem ani nezkousel(nevim, k cemu to tenhle program potrebuje). Mel by to byt totozny program jako na marketu "Moxier Mail (Exchange)", ktery je docela drahy - proste na synchronizaci a exchange - maily.

S tim moxierem me kdyztak nekdo opravi, protoze tam si nejsem 100% jisty.
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Listopad 2011, 22:59 »

Moxier je skutecne Exchange klient, ktery osobne pouzivam. Ma sice hodne nastaveni, ale neni to uplne idealni. Widget je nic moc, zbytecne tam plytvaji mistem a jeho ovladani je neuveritelne zmatecne. To by Vas nenapadlo, co napadlo autory! Prostredi pro cteni emailu neni tak komfortni, jako nativni klient.
uložena

Xperia Pro
GTA4
Anonym
« Odpověď #5 v: 18. Prosinec 2011, 18:09 »

ten Antivirak jsem ze SE Neo vyhodil v mobilu antivirak je podlemne zbytesnost to druhe ani nevim co je taky jsem to vyhodil
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aplikace McAfee Security a Moxier Pro
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.