SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 21:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz Pro nekomunikuje s PC Companion
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vivaz Pro nekomunikuje s PC Companion  (Zobrazeno 7805 x)
komichal
Uzivatel
Telefon: U8i Vivaz Pro

Zobrazit profil
« v: 26. Červenec 2010, 10:52 »

Ahojte,
Jako cerstvy majitel Vivazu Pro jsem do nej nabusil kontakty, vyladil jej k obrazu svemu a chci si to zazalohovat. Ale ouha! PC companion (nejcerstvejsi z webu SE) sice telefon v rezimu PC suite najde, ale z jeho nabidky funkci funguje v podstate jen jedina - Zpravy SMS (a to jeste ne komplet - zpravy se zobrazi, ale sem tam v nich chybi treba obsah). Vsechny ostatni polozky, co jsem zkousel - Kontakty v telefonu, Zalohovani a Obnoveni - se sice spusti, ale budto hned zkraje zarvou "Eteni kontaktu z mobilniho telefonu selhalo" (pri pokusu o praci s kontakty) nebo vubec nenabidnou polozky telefonu k zazalohovani.
Jinak s telefonem neni zadny problem - v USB mass storage funguje, vola, GPS funguje... jen ta spoluprace s PC drhne. Snaha o update firmware skonci zpravou, ze v telefonu uz mam nejnovejsi verzi.
Zkousel jsem to na dvou PC (Vista a XP), s originalnim USB kablikem od SE. Nepomaha to.  Sad

edit: tak pri pripojeni pres BT uz sprava kontaktu funguje, divne. Ale to USB rozchodit musim, uz kvuli budoucim firmwarum...
« Poslední úprava: 26. Červenec 2010, 11:42 od komichal » uložena
majkl 11
Uzivatel
Telefon: sonyericsson vivaz U8i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Září 2010, 14:20 »

Zdravim, ja bych mel dotaz take jako novy majitel SE vivaz. Chci podotknou ze je to muj prvni tel. s OS, takze tezce tapu , ale zadny uceny..... Smajlík .
Chci se zeptat, kdyz chci zkopirovat ze starsiho SE vsechny kontakty pres Bluetooth, tak drive u hloupych tel. se to normalne zkopirovalo, kdyz jsem dal odeslat cely seznam pres Bluetooth. Ted mi na SE vivaz prijde do slozky zpravy zprava z Bluetooth a je zde jen jeden kontakt jako vizitka je to dobre? Jak dostanu vsechny kontakty ze stareho tel do noveho?? Mozna se ptam jako dite, ale jak rikam mam prvni tel z OS.
Dale, kdyz dam hledat , tak mi to najde slozku zvuky ve ktere jsou ruzne jiz nahrene zvuky. Drive to bylo ve slozce kde byla hudba ,obrazky ,pisnicky atd. , ale tam ta slozka zvuky neni. Kde se tedy nachazi? Da se nekde najit jak tento system funguje a jak se v nem orientovat? Diky moc a snad nejsem dusevni nahac  Cheesy Mrknutí
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 12. Září 2010, 15:29 »

Nejlepsi synchronizace je pres MS Outlook - z cehokoliv na cokoliv. Stokrat omilane.
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Září 2010, 16:04 »

no problem je ze z MS Outlooku to ma synchronizovat PC Suite, ale ked som sa tu na fore predcasom pytal ja na to ako sa synchro (kontakty, kalenda, ulohy) na SE Vivaz Pro robi, tak mi tu bolo odpovedane ze v "pohodicke" cez PC Companion, tak AKO? to teda potom je.
Z Outlooku to nejako do tel. musim dat a na to odjakziva sluzilo PC Suite, ale v pripade Vivazu aj podla odpovede co som dostal zo SE supportu ta, ze cez PCcompanion ale ani samotny pokec na ich webe nic o takej funkcii PC companion nehovori, a este zaujimavejsie je ze VIVAZ ma PC Suite a Vivaz pro nie.

Vazeny pane,

dekujeme, ze jste kontaktoval  Zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.

Synchronizaci s Vasim pocitacem, muzete udelat pomoci programu Pc Companion.Tento program  najdete na nasich strankach.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pccompanion/vivazpro?cc=cz&lc=cs

S pozdravem,
Jan David

Sony Ericsson Contact Center
E-mail: [email protected]
Telefon: +420 844 550 055 begin_of_the_skype_highlighting              +420 844 550 055      end_of_the_skype_highlighting

Riesenim je ale ta ina moznost zalohy kontaktov na webe SE. http://www.sonyericsson.com/wportal/uss/promotion?cc=sk&lc=sk
Na inom fore som cital, ze by malo fungovat PC Suite z Nokie tusim N97 mini.
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 12. Září 2010, 16:07 »

Nejaktualnejsi verze My Phone Explorer umi Vivaz, co pisi na svem webu.
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Září 2010, 16:45 »

HUdasp -dik vyzera to slubne, nieco podobne ako kedysi Float mobile agent, len ten uz je mrtvy, mozno aj ten by sa dal vyskusat v starej verzi ci by nesiel s Vivazom
uložena
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Září 2010, 06:54 »

Nejaktualnejsi verze My Phone Explorer umi Vivaz, co pisi na svem webu.

Zkousel to uz nekdo s vivaz pro?Huh? moc by se mi to hodilo diky
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 13. Září 2010, 07:57 »

Misto blbejch otazek to vyzkousej, ne? MPE je jeden z nejlepsich programu pro spravu telefonu, se kterym sem mel tu cest.
uložena
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Září 2010, 09:47 »

Misto blbejch otazek to vyzkousej, ne? MPE je jeden z nejlepsich programu pro spravu telefonu, se kterym sem mel tu cest.
no prave ze to zkousim uz asi hodinu misto blbejch odpovedi bych prosil radu. Nebo v servisu kdyz ti nepojede auto a reknou ti tak si to oprav sam a zkousej bude ti to stacit? Kazdej hold umi neco me tohle zrovna nejde tak se ptam a ocekavam radu od toho je diskuze ne ? U starej nto neebyl problem tohle je muj prvni s Os , nahral jsem kontakty z SE 750i do My Phone Explorer ale teI PROSTI NEVIM JAK TO DOSTAT DO U8i
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 13. Září 2010, 10:14 »

1. necituj predchozi prispevek, na kterej reagujes
2. nenavazej se tu do sluzebne starsich uzivatelu - o tom, zes to zkousel si nenapsal ani carku
3. psal jsem, ze pomoci MPE sesynchronizuj kontakty s Outlookem!
4. jak ti nekdo muze radit, kdyz ani nenapises, jak ti to nejde nebo co ti to pise?
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 13. Září 2010, 11:24 »

Kliiid kluci  Angry
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 13. Září 2010, 11:40 »

Se nenavazim jen jsem odpovedel stejne. Kdyz neco nevim neznamena to preci ze se blbe ptam.Ale k veci.
1. nahral jsem z tel Se 750i vsechny veci do My Phone Explorer posledni verze.
2. dale ale nevim co s tim? jak to dostat do noveho U8i ?
3. Jestli to nejdrive nejak zalohovat nebo staci pripojit U8i a dat synch. nerad bych neco pohnojil to je jasne.

Popripade navod jak pres ten outlook dekuji
« Poslední úprava: 13. Září 2010, 11:45 od majkl 11 » uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 13. Září 2010, 12:20 »

Chjo. Z K750i pres MPE sesynchronizujes s MS Outlook (je to v nastaveni MPE - viz screen), abys tam nasypal kontakty, potom pripojis Vivaz a udelas opet synchronizaci s MS Outlook uplne stejnou formou, jako u K750i. ToÂť vse a hotovo. Staci takto? Nezapomen, ze predtim musis pustit Outlook, aby to ti to udelalo nejakej profil.

« Poslední úprava: 13. Září 2010, 12:24 od HUdasp » uložena
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 13. Září 2010, 12:40 »

Jo jo diky uz jsem se dopracoval jak to dostat do outlook nez jsi odpovedel ted jeste to dostat do U8i no snad se to povede zatim moc dik
uložena
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 13. Září 2010, 13:06 »

Tak nic pise to obex Protokol nebylo mozne inicializovat OBEX Errorcode:00-Phone

Tak se vsem omlouvam za tupost uz se to zdarilo do U8i jsem to dostal pres PC Companion. Cheesy  Uf Uf ale dal to  Undecided  Mrknutí
« Poslední úprava: 13. Září 2010, 13:21 od majkl 11 » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz Pro nekomunikuje s PC Companion
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.