SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 23:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s k800i pri hovorech
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s k800i pri hovorech  (Zobrazeno 3591 x)
Copyno
Uzivatel
Telefon: SE k800i

Zobrazit profil
« v: 04. Červenec 2010, 13:44 »

Zdravim,
chtel bych se na Vas obratit, jestli byste mi nemohli pomoct pri mem problemu.
Asi uz tri mesice se mi stava, ze se mi neda dovolat, tomu kdo mi vola se ozve ze jsem nedostupny, proste hlaska jako bych mel vypnuty mobil. Problem je ovsem v tom, ze ja ten mobil mam normalne zapnuty. A kdyz potom treba po dvou dnech ten mobil vypnu a zapnu, prijdou mi SMSky od operatora ze mi volal ten a ten kontakt, a ty SMS ktere mi nedosly predtim mi dojdou.
Stava se mi to tak trikrat do mesice, jenze problem je v tom, ze obcas trnu jetli mi nahodou nekdo nevolal a ja i kdyz mam zaplej mobil to neprijal. Problem je v tom, ze kdyby mi pak nekdo volal a potreboval neco opravdu nutne, tak ja mam zaply telefon ale jsem nedostupny.
Byl jsem se uz na to zeptat v jednom obchode, tam mi sdelil nejaky brigadnik ze to nikdy nevidel, a ze by mohlo pomoci vymenit nebo udelat novou simkartu(tu mam uz cca 8 let).
Planuju tu vymenu na nejblizsi dobu, a pokud by to nepomohlo tak bych musel asi do reklamacky. Do te se mi moc nechce, protoze mit mobil tak dlouho pryc.....
Proto se obracim na Vas, jestli s necim takovym nemate zkusenosti, nebo jestli nemate tuseni cim by to mohlo byt, nebo co by mohlo pomoci.
ÂŽadny software novy tam nemam, mam ten puvodni kdyz jsem to koupil. Telefon je stary tri roky.

Diky predem za rady...
S pozdravem,
Tomas Copek
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 04. Červenec 2010, 14:22 »

ja bych to projel SEUSEM a pokud to nepomuze vymenu te simky, jako posledni reseni bych videl serivis, protoze jestli nepomuze ani novej firm ani nova sim karta, tak je to HW problem
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 04. Červenec 2010, 20:16 »

nebyly tu v posledni dobe tak 2 nebo 3 stejny pripady? vysledek byl myslim HW problem,ale jistej si fakt nejsem,kdyztak me opravte..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s k800i pri hovorech
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 19 dotazů.