SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 00:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: satio a o2 sk mms problem
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: satio a o2 sk mms problem  (Zobrazeno 3474 x)
lysohlavec
Uzivatel
Telefon: Satio Silver

Zobrazit profil
« v: 16. Srpen 2010, 14:29 »

mam se satio, operatora o2 sk a aktivovane mms zadarmo. Problem je v tom, ze denne poslem napr aj 50-100 mms a vsetko funguje bez problemov. No asi tak raz do dna mi pride sms od o2, ze mi prisla mms a ze si ju mam pozriet na internete. Stretol sa s tym niekto? Volal som 2 krat operatorovi, no ten si nepripusta chybu zo svojej strany...
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 17. Srpen 2010, 12:30 »

Tak zavolaj inemu operatorovi - agentovi na linke o2, az dovtedy, kym operator O2 naozaj nezisti problem na svojej strane. :-).  Prenastav si a preposli nastavenie mms pre o2, posli sms : set mms na 99202
« Poslední úprava: 19. Srpen 2010, 14:00 od .:roxetak:. » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Thymallus
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 18. Srpen 2010, 20:06 »

Tak takhle to kdysi fungovalo, kdyz jsi nemel nastaveny prijem MMS - pak misto MMS prijde sms zprava, aÂť si MMS prohlednes na internetu. Taky to funguje u telefonu, ktere maji cb displej a nemuzou MMS prijmout.
Zkontroluj si tedy nastaveni prijimani MMS. Ted koukam na web vyrobce a nejak uz tam nevidim moznost nechat si poslat nastaveni na mobil, coz je mi celkem novinka :-( je tam ale popsano jak si telefon nastavit primo z menu. Taky se da pozadat operatora o poslani nastavovaci zpravy.
uložena

lysohlavec
Uzivatel
Telefon: Satio Silver

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Srpen 2010, 17:02 »

Ked si precitas prvy prispevok tak tam pisem, ze prijem aj odosielanie mms mi funguje. Len sem tam nejaka nedojde a hodi ju na web. Mms mam nastavene cez web o2 pomocou konfiguracnej sms ktora mi od nich prisla.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: satio a o2 sk mms problem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 15 dotazů.