SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
28. Březen 2025, 01:12
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada C
|
C510
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Jake jsou moznosti "ukradeni" kreditu v C510?
Strana:
1
[
2
]
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Jake jsou moznosti "ukradeni" kreditu v C510? (Zobrazeno 10319 x)
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SK17i, G502, K320i
Re: Jake jsou moznosti "ukradeni" kreditu v C510?
«
Odpověď #15 v:
20. Květen 2010, 07:40 »
Overeni bude asi v originale Authentication (Mam take G502, ale jen anglicky.), obsahuje to volby jako None, PAP, CHAP apod. To asi nebude mit vyznam. Volba "Vyzadani hesla" bude asi to "Login Request" (mam ji jako ctvrtou).
E-maily posila pres vestaveneho klienta, nebo pres Oskarka? Uz se mi taky stalo, ze pri odeslani ten klient rovnou par (100) e-mailu take stahl.
Uprava menu lze udelat neoficialne zasahem do menu.ml, neco by tu o tom na foru mohlo byt. A spusteni aplikace je mozne do menu take pridat.
Je take mozne mit jeden ucet, ktery by se ptal na pripojeni (a treba by byl jeste k tomu nefunkcni) a druhy, ktery by se na pripojeni neptal. V senamu aplikaci lze konkretni aplikaci (v tomto pripade Oskarek) nastavit jine pripojeni nez ostatnim (Options -> Internet settings -> Custom, dal si poradis - cesky zhruba Volby, Nastaveni internetu, Vlastni, dal si poradis). U e-mailu jsem toto nastaveni nenasel, ale mozna je na tom C510 jinak.
Tento trik ma jednu drobnou nevyhodu, ktera by ale nemusela moc vadit: Pokud mas dve ruzna pripojeni, jedno je navazane a chces udelat dalsi, pak to puvodni je (asi vzdy) ztraceno. A to mozna i v pripade stejneho APN apod.
Jinak Login Request neni samozrejme vselek. Pokud bude napriklad zrovna odesilat pres Oskarka SMS, bude pripojeni aktivni. Pokud mu treba dojde SMS a klikne (treba omylem) na nejaky odkaz, pripojeni bude jiz navazano Login Request nepomuze. C510 ale nastesti jiz nema joystick, podobny pripad pochazi z me zkusenosti s K320i s ne zrovna nejlepsim joystickem (pohyb dolu po nejake dobe pouzivani muze znamenat take stisk hlavni vyberove klavesy) a malym displayem, na kterem bylo v SMS potreba rolovat.
uložena
kontakt
- Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Joan
Uzivatel
Telefon: G502
«
Odpověď #16 v:
20. Květen 2010, 08:45 »
Diky moc za odpoved! Takze kdyby bylo mozne nastavit, aby se wap pres ikonku zemekoule na uvodni obrazovce Menu spoustel vyhradne pres konkretni ucet, schvalne spatne nastaveny a Oskarek pres bezne APN internet - to by bylo idealni reseni, ktere by eliminovalo omylne stisknuti te zatracene ikony.
Jenomze: divam se ve svem G502 a tam POUZE u aplikace vestaveneho prohlizece s tou zemekouli CHYBI moznost volby pripojeni
. Asi chytraci distributori & spol. pochopili, ze by to lidi blokovali a nezinkasovali by nic za omylna pripojeni... Takze bohuzel elegantni reseni se nekona.
Maily posila a dostava velmi malo, ale tu moznost ma, kdyz treba selze Oskarek. Vim, ze u SE se maily odesilaji i prijimaji naraz (coz by se u meho Siemensu C75 nestalo ani omylem - nosim 2 mobily) ale v jeho pripade natvrdo nastaveneho APN internet by to nebylo tak horke.
Ja mam na ctvrte polozce "Vyzadani hesla" coz bude asi ono ale bohuzel nepouzitelne na vestaveny prohlizec, ach jo. Jedinou moznost vidim v odstreleni ikony zemekoule v Menu.
Jinak jsem aspon chytrejsi v moznostech nastaveni ruznych uctu, diky Ti moc
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #17 v:
20. Květen 2010, 09:00 »
Tomu nerozumim. To Login Request se tyka celeho datoveho profilu a je jedno, kde je pouzivan (prohlizec, Oskarek, ...). Takze az na situaci, kdy je pripojeni jiz navazano, to Login Request resi. Pokud nepouzijes trik se dvema ucty, bude samozrejme potreba pri pripojeni dvakrat stisknout MSK (tlacitko mezi sipkami).
Jine pripojeni u Oskarka muzes nastavit takto:
Vsechno ostatni muze dostat pripojeni s dotazy nebo nefunkcni pripojeni. Vzhledem k e-mailovemu klientu bych ale asi zvolil spise pripojeni s dotazy.
uložena
kontakt
Joan
Uzivatel
«
Odpověď #18 v:
20. Květen 2010, 11:28 »
Aha, tak ted nerozumim ja ...
: pokud je u jednotlivych uctu jedno, kde se pouzivaji, tak nevidim duvod mit datovych uctu vic. Ja myslela ze u konkretni aplikace muzu zvolit, pres co pobezi, aspon tak jsem to z Tvych screenu a vubec moznosti nastaveni datoveho uctu pochopila!
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #19 v:
20. Květen 2010, 12:26 »
To jo. Ale Login Request: On je nastaveni celeho uctu, ktere, zjednodusene receno, dostanou vsechny aplikace pouzivajici dany profil.
uložena
kontakt
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
«
Odpověď #20 v:
20. Květen 2010, 12:30 »
Opytam sa ta Joan, este jednu malu otazocku. Nema tvoj syn v mobile nastaveny nejaky email ucet, nestahoval komplet celu spravu aj s prilohou?
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Joan
Uzivatel
«
Odpověď #21 v:
20. Květen 2010, 13:53 »
Synek sice ma emailoveho klienta nastaveneho, ale spis jako nouzove reseni, pokud selze Oskarek. Navic jsem mu osobne nastavila stahovani pouze hlavicek. Mail v tomto mobilu celkem urcite jeste nepouzil.
Ja mam stale podezreni na samovolne pripojeni mobilu pres vestaveny prohlizec, ktery nema vubec zadne volby nastaveni a tudiz se neda nijak ochranit manipulace (byÂť nahodna) s nim.
uložena
Nitram47
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE c905 / w995 / c902
«
Odpověď #22 v:
20. Květen 2010, 14:25 »
Joan: ako som uz vyssie pisal, vstavany prehliadac funguje cez 'Nastavenie internetu'. Vytvoril som novy profil s nazvom a APN som nevyplnal. Aktivoval som ho. Cez vstavany som sa skusal dostat na net, napisalo nieco v zmysle NEPLATNE NASTAVENIE, KONTAKTUJTE...bla-bla-bla.
Skus to nastavit aj pre Prudy dat. V Oskarkovi nastavis funkcny profil ako tu uz bolo znazornene v prilohach.
Dalej: emaily. Ked odosielas, neprijimaju sa ti prijate. Teda aspon nie mne.
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #23 v:
20. Květen 2010, 14:28 »
Ja nevim, jak to presne funguje. Parkrat jsem to odeslal bez prijeti novych, jednou jsem je prijal. Tak nevim.
uložena
kontakt
Joan
Uzivatel
«
Odpověď #24 v:
20. Květen 2010, 14:54 »
Uživatel: Nitram47 20. Květen 2010, 14:25
Joan: ako som uz vyssie pisal, vstavany prehliadac funguje cez 'Nastavenie internetu'. Vytvoril som novy profil s nazvom a APN som nevyplnal. Aktivoval som ho. Cez vstavany som sa skusal dostat na net, napisalo nieco v zmysle NEPLATNE NASTAVENIE, KONTAKTUJTE...bla-bla-bla.
Skus to nastavit aj pre Prudy dat. V Oskarkovi nastavis funkcny profil ako tu uz bolo znazornene v prilohach.
Dalej: emaily. Ked odosielas, neprijimaju sa ti prijate. Teda aspon nie mne.
No to je hezke, ale jak se syn mohl dostat udajne na WAP kdyz ho v nastavenich proste vubec NEMA? Toto nechapu uplne nejvic!
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
«
Odpověď #25 v:
20. Květen 2010, 16:29 »
uz jsem to yslim psal ale znova: t-mobile uz apn nepotrebuje,pripojis se i bez apn.mozna kdybych stiskl internetove tlacitko tak se pripojim na wap,protoze je zadana nejaka stranka..bez apn tudiz asi nevim jestli jedu pres wap nebo internet..ale t-mobile kartu uz jsem hodil z okna,pro me to nema smysl..
uložena
Dulezite clanky
Zkuste
ELFy
! elfpacky jsou porad aktualizovany -
C905
Joan
Uzivatel
«
Odpověď #26 v:
02. Červen 2010, 09:11 »
Tak panove, zrejme je vse vyreseno, ovsem na toto se radsi posadte:
17.5. jsem odesilala doporucene rozhorceny dopis na ustredi T-mobile do Prahy.
Syna jsem potom dost casto nabadala, aby si kontroloval kredit, nedobijela jsem mu ani ja ani nikdo jiny, takze dlouhou dobu tam mel stale svych zbyvajicich o neco mene nez 50Kc, mela jsem strach mu dobit. Vcera mi rozrusene volal, ze najednou ma kredit 306Kc tj. navyseny o castku velmi podobnou te, o kterou zahadnym zpusobem prisel!!
Vzhledem k tomu ze v t-zones se da zjistit do kdy je soucasny kredit platny = kdy asi doslo k dobiti - tak tam ma datum 9.5. coz znamena dobu, kdy jeste nikdo z nas vubec netusil, co se stane.
Vidim to tak, ze zjistili, ze opravdu u nich se neco prihodilo, tak mu ve velke tichosti vratili sebrany kredit se zpetnou platnosti, zadna oznamovaci SMS nebo mail mu nedosly.
Pred asi 4 roky jsem na jejich strankach nahodou objevila jednu chybu, za me upozorneni byli po prekopani svych stranek radi a
pisemne
mi tehdy oznamili, ze za odmenu mi pripisuji 100Kc kreditu. Ted - ani slovo a ticho po pesine.
Ja jsem samozrejme velice rada, ze se to aspon takto vyresilo, ale stejne je to zajimave! Co na to rikate?
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #27 v:
02. Červen 2010, 09:14 »
Zajimave, u Vodafone, kdyz jsem s nimi resil cca 100krat vyssi cenu za data, mi zavolali.
uložena
kontakt
Joan
Uzivatel
«
Odpověď #28 v:
02. Červen 2010, 19:15 »
Ovsem velmi zajimava je jedna vec, ktera mozna potvrzuje moji teorii, ze s nastavenim MMS se nepozorovane stahlo a nainstalovalo i nastaveni na WAP. ÂŽe tato dve nastaveni spolu souvisi si myslim proto, ze:
1) nikdy predtim jsem nepouzila konfiguracku a jakmile jsme ji pouzila, doslo k tomu podvodu s wapem
2) jakmile mu vratili nekdy v minulych dnech kredit a predpokladam nejak zajistili, aby se tato zla situace neopakovala, tak najednou se mu z mobilu ztratilo nastaveni MMS!
Nevypovida to o necem? Mne to prijde docela zvlastni.
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #29 v:
02. Červen 2010, 20:30 »
Pokud ten mobil nemeli v rukach, tak je mi celkem zahadou, jak se mohlo to nastaveni ztratit.
Jinak je pravda, ze MMS chodi pres GRPS (+), aspon je to jedna (a dost mozna taky jedina) z cest, takze nejaka souvislost by tu byt mohla. Ale nevim o tom, ze by nektery operator tato data uctoval. Aspon Vodafone to nedela.
uložena
kontakt
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
[
2
]
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada C
|
C510
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Jake jsou moznosti "ukradeni" kreditu v C510?
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 19 dotazů.