SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 05:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem pri foceni s K750i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem pri foceni s K750i  (Zobrazeno 1658 x)
Zuzmen99
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 19. Říjen 2005, 15:34 »

Mam asi takovej problem kdyz jsem kupoval K750i tak jeste nebyla ceska lokalizace mesic po te jsem zasel na prehrani FW probehl fuulflash ,ale od te doby kdyz fotim tak pri zmacknuti spuste vse v poradku zameri se objekt ale pri samotnem foceni nebo spise pri ukladani obrazku se cely display rozsviti bile cirka 2 vteriny nez se ulozi obrazek to same probiha kdyz si chci prohlednout videa nez se spusti tak zas bile okno a pak video nevim co s tim a chci se zeptat jestli nema nekdo podobnou zkusenost ?
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Říjen 2005, 12:19 »

Mam asi takovej problem kdyz jsem kupoval K750i tak jeste nebyla ceska lokalizace mesic po te jsem zasel na prehrani FW probehl fuulflash ,ale od te doby kdyz fotim tak pri zmacknuti spuste vse v poradku zameri se objekt ale pri samotnem foceni nebo spise pri ukladani obrazku se cely display rozsviti bile cirka 2 vteriny nez se ulozi obrazek to same probiha kdyz si chci prohlednout videa nez se spusti tak zas bile okno a pak video nevim co s tim a chci se zeptat jestli nema nekdo podobnou zkusenost ?

mas nejspis FW R1N005 updatuj cez SEUS
uložena

Sony Ericsson Arc
Zuzmen99
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Říjen 2005, 14:59 »

Jo jo bylo to FW tak uz to slape jak ma konecne  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem pri foceni s K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.