SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 22:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ID
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ID  (Zobrazeno 1766 x)
nurse02
Anonym
ID
« v: 27. Duben 2005, 06:37 »

Podadite nekdo jak nastavit na 910i stale odesilani cisla volaneho?
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Duben 2005, 07:01 »

Podadite nekdo jak nastavit na 910i stale odesilani cisla volaneho?

nerozumim tvemu problemu...Huh?........ myslis tim, ze jsi pro ostatni inkognito a chces aby tvoje cislo videli??? P910i neumoznuje nastaveni inkognita pro vsechny hovory, musis pro kazdy nasledny hovor zapinat znovu. pokud jsi stale inkognito.?. a mas oskara, problem bude v tom, ze mas u operatora nastavene "trvale skryte cislo". zavolej na operatora a nech si to prehodit. pokud mas jineho operatora pravdepodobne to bude neco podobneho Mrknutí
uložena
rpospec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Říjen 2005, 11:34 »

Myslim, ze to neni uplne pravda. Ja mam Oskara a mam aktivovano skryti tel. cisla operatorem, avsak pri koupi P 910i jsem nekde nastavil trvale volbu zobrazeni meho tel. cisla volanemu. Bohuzel ted resim opacny problem, kdy potrebuji cislo skryt a nevim kde nastaveni zmenit, neboÂť jsem to po cca 1 roce zapomel. Jednorazova volba mi nefunguje, hlasi mi to pri jejim pouziti chybovy ton. Poradi nekdo prosim?
uložena
rpospec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Říjen 2005, 15:30 »

Takze po vytrvalem patrani jsem zjistil, ze "problem" byl opravdu jen u Oskara, kde prestoze bylo aktivovano potlaceni cisla, tak se cislo zobrazovalo. Ja si s odstupem casu myslel, ze jsem to nekde nastavil. Omlouvam se za predchozi zavadejici informaci. Bohuzel mi vsak nefunguje jednorazove potlaceni zobrazeni cisla, pri pouziti volby skryt cislo se pred cislo volaneho vlozi kod #31#xxxxxxxxx a ozve se chybovy vyzvaneci ton. Zrejme to u Oskara nelze.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ID
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.082 sekund, 17 dotazů.