SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Březen 2025, 02:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: BT a T630
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: BT a T630  (Zobrazeno 3354 x)
ooo
Anonym
« v: 08. Říjen 2005, 10:23 »

Zdravim,nainstalil jsem ovladace pro BT,wokna vidi BT zarizeni,dole na liste je modrobila ikona, ve spravci zarizeni je to nainstaleny,zarizeni pracuje spravne.adny program se s telefonem nespoji i kdyz mam spravne nastaveni vc. BT adresy.Telefon:Dam vyhledat nove zarizeni a nic.Puvodne tam bylo zarizeni P900 a kdyz se pokusim o spojeni nacte telefon nazev pocitace a pak napise spojeni se nezdarilo:-(Kde delam chybu?
uložena
Slukar
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Říjen 2005, 17:59 »

Mas spravne ovladace? Windows Xp si nekdy nainstaluji sve a potom to nejde... Kdyz instaluju BT ja,tak nejdrive musim odinstalovat service pack2 z Windows,jelikoz tam porad instaluje vlastni ovladace,kterych se neda zbavit a jsou napytel...Potom nainstaluju originalni ovladace z CD a potom software...Pak to funguje...
uložena

K 750i
T 610i
HF HPR-20
ooo
Anonym
« Odpověď #2 v: 08. Říjen 2005, 20:13 »

Mas spravne ovladace? Windows Xp si nekdy nainstaluji sve a potom to nejde... Kdyz instaluju BT ja,tak nejdrive musim odinstalovat service pack2 z Windows,jelikoz tam porad instaluje vlastni ovladace,kterych se neda zbavit a jsou napytel...Potom nainstaluju originalni ovladace z CD a potom software...Pak to funguje...

Mam service pack1,takze ovladace budou OK.
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 08. Říjen 2005, 21:17 »

Mas Service Pack 1, takze ovladace jsou spatne. Napis mi na mail, poslu ti ovladace pro SP2, ktere funguji bez problemu...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
ooo
Anonym
« Odpověď #4 v: 09. Říjen 2005, 12:43 »

Posli mne pls ty ovladace.Zkusim,ale neverim:-(Uz toho mam plny kecky Lips sealed
Pod jmenem mam takovou obalku Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 09. Říjen 2005, 16:02 »

2ooo: Z technickych a administrativnich duvodu posilam pouza na pozadani mailem. Aspon mam prehled co kdo chtel a co jsem mu poslal. Takze jestli to chces, tak mi napis na mail a ja ti to poslu.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
ooo
Anonym
« Odpověď #6 v: 10. Říjen 2005, 17:47 »

Tak jsem ti poslal mejlika a nic...Snad jsem napsal spravnou adresu Roll Eyes
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 10. Říjen 2005, 20:26 »

Ovladace jsem odeslal...Shocked Jestli jsi se tedy podepsal "jojo jojo"
Kdyz tak to zkus znovu...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: BT a T630
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.