SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE C702 vs SE C902
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE C702 vs SE C902  (Zobrazeno 26271 x)
paulo78
Anonym
« Odpověď #60 v: 23. Říjen 2008, 19:15 »

Neviem,ci som dobre cital tuto diskusiu,ci  mi to neuniklo, ale v jednej z prvych recenzii na nete bol minusom aj absencia indikatora zmeskanych hovorov a sprav v pohotovostnom rezime,t.j. ze aby som videl ci mi niekto pocas mojej nepritomnosti pri mobilevolal,bez toho aby som musel zapaÂť mobil,ako to pri tomto modele C902 popisuju. Je to tak,alebo verzie novsich firmwarov to "vyriesili" ?
uložena
C902
Anonym
« Odpověď #61 v: 29. Říjen 2008, 14:35 »

no... priznam se, ze nemuzu souhlasit s tim, ze c702 a c902 jsou srovnatelny mobily. a nesouhlasim s tim, ze vypada jako nokie. pokud vim, zadna nokie nema na sobe napisy sony ericsson a cyber shot.  Grin ale ted konec srande. mam c902 a jsem absolutne spokojenej. klavesnice je mozna tvrdsi, ale me to nevadi. jinak nemam vyhrad. v noci jsem si sel pro piti a svitil jsem si s nim, svetlo skoro jako ve dne, a i kdyz ze to jen mobil, fotky a videa toci ve srovnatelny kvalite jako panassonic lumix, ktery pouzivam. a i kdyz je to fotomobil, jsou na nej hry jako: nfs:prostreet, ktera uz je nainstalovana od vyrobce, rizeni s akcelerometrem je lahudka, rally master pro, sega rally, planet riders, colin mcrae rally dirt, driver l.a. undercover, heli strike 3d, tank raid 3d, blades and magic 3d, gladiator 3d a spousta a spousta dalsich. ja jsem s nim absolutne spokojenej a kdybych mel na vyber z tech dvou, vybral bych si c902
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #62 v: 29. Říjen 2008, 14:47 »

Myslis, ze stejne hry na C702 nejedou? A jestli ti nataci videa a foti fotografie srovnatelne s Panasonic Lumix, pak tedy klobouk dolu,cloveku by se az chtelo rict nemozne Smajlík
uložena
Grave
Anonym
« Odpověď #63 v: 17. Prosinec 2009, 10:38 »

Koukam, ze se zde resi same displaye, mpx a dalsi nepodstatne blbosti. Nejde snad o celkovou funkcionalitu telefonu? Ja mel C702 asi tri mesice muj modreho provedeni a pak dalsi mesic jiny kus stejneho provedeni. (Ted mam C902 red) Me dojmy z C702 jsou takove, ze krom vodeodolnosti a GPS modulu je to zcela obycejny SE CyberShot hezkeho designu. Narazuvzdorny opravdu moc neni, zadni kryt je z tenkeho plastu a pri padu vetsinou odpadne-klasika. Pomaly software, nekdy az pul-vterinova odezva treba v seznamu kontaktu. Z vystoupleho ramecku na klavesnici po chvili zacina bolet palec a nektere krajni klavesy jdou blbe zmackout-necvakaji jako ostatni-kazda jde v dusledku tesneni jinak, ale da se na to zvyknout. Az na par techto nedostatku je to paradni telefon stredni tridy, ale podle mne se moc nepoved a za chvili po nem nestekne pes. Poridil jsem navzdory tomu elegantnejsiho kolegu C902, ktereho mam pres rok decustomizoval jsem soft od operatora a naprosta spokojenost. Nema sice GPS modul, ale to je jedinej nedostatek, jinak navigaci ma, ale jen GSM. Je to krasny, elegantni telefon s pevnym kovovym krytem, je optimalne stihly, ma paradni klavesnici, kde jdou vsechny klavesy stejne a z ramecku neboli prsty :-D, kryt objektivu je vskutku velice povedeny a neotevre se, pokud nechcete, jak se stavalo u predchozich kolegu. Ma rychly intuitivni a promysleny software. Muzu ho vrele doporucit. btw, tento comment jsem psal pres tento telefon a mob.internet ;-) Tak zdrastvoj
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE C702 vs SE C902
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 16 dotazů.