SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 22:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kontakty v MyPhoneExplorer 1.4.5
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kontakty v MyPhoneExplorer 1.4.5  (Zobrazeno 3711 x)
Leticia
Anonym
« v: 22. Říjen 2009, 00:38 »

Mela jsem v MPE veskere kontakty ze sveho stareho D750i, ktery mi odesel" do vecnych lovisÂť" ( Cry) a nejde opravit v rozumne cenove relaci. Zobrazovaly se mi tam dlouho pote, co jsem jiz telefon nepripojovala (a pouzivala ho pro ziskavani potrebnych cisel)

Ted mam novy W890i ( Cheesy) a chtela jsem si seznam do nej nejak stahnout. Ale on uz se mi nezobrazuje!!!!!!!!!!!!!! Seznam ze SIM tu je (jsou tam ale jen cisla na operatora), kalendar s mymi udalostmi take, dokonce seznam poslednich prichozich a odchozich hovoru (se jmeny, pod kterymi byla cisla ulozena v seznamu).

Bojim se pripojit novy tel., kdyby nahodou to slo zvratit. Nerada bych o seznam prisla, mela jsem tam asi 500 cisel, z nichz nektere jsou pro me dulezite ale nemam moznost je jinak ziskat.

Nejsem si jista, zda jsem si udelala v MPE zalohu, kazdopadne kdyz dam "obnovit zalohu" odpalkuje me program s tim, ze nemam pripojeny telefon.

Prosim pomozte, je to pro me velmi dulezite!""
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 22. Říjen 2009, 06:05 »

Jak moc mrtva je ta k750i?kdyz bys ji pripojila k treba k XS tak ASI v tpa/user/system/pim by mel byt soubor s priponou vcf.ten by mel kontakty obsahovat.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Leticia
Anonym
« Odpověď #2 v: 22. Říjen 2009, 09:27 »

Mrtva tak, ze ji v servisu vubec nemohou pripojit, aby nahrali novy soft
uložena
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 22. Říjen 2009, 09:45 »

Mas xp nebo vistu?
uložena

Dulezite clanky
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 22. Říjen 2009, 10:54 »

V pocitaci ich nemas niekde zazalohovane? V ponuke MPE by mal byt uzivatel, napr. d750i alebo jaD750i, si nastavena v MPE na tomto uzivatelovi?
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Leticia
Anonym
« Odpověď #5 v: 22. Říjen 2009, 21:54 »

M. Æermak: Vistu - kde mam hledat?

roxetak: spravneho uzivatele nastaveneho mam (vzhledem tomu, ze je vyber z jednoho, tak jsem to snad nepopletla :-)) A se zalohou si nejsem jista. Jaky by to melo format?
uložena
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 22. Říjen 2009, 22:09 »

Hledej v adresari c/users/(jmeno uzivatele)/appdata/roaming/my phone explorer.normalne slozku appdata neuvidis,musis pouzit treba totalcommander nebo far manager,ja jsem si u ty slozky neviditelnost odskrtnul tak ji vidim v windows exploreru..vic napisu zejtra ted uz mam pc vyplej a nevim jaky soubory tam ty kontakty obsahujou,jsou ulozeny jako text nebo bez pripony a otevres to treba notepadem a ctes..to je posledni moznost kdyz by to jinak neslo.
uložena

Dulezite clanky
Leticia
Anonym
« Odpověď #7 v: 23. Říjen 2009, 10:07 »

Hned pod slozkou AppData je slozka Contacts, kde to vsechno je formou jakychsi vizitek. Tzn. jednotlive po kontaktech. Mohu s tim nejak pracovat (v MPE?), abych to dostala do telefonu?
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 27. Říjen 2009, 18:02 »

Formou importu kontaktov, pouzivaj aj dalsie funkcie MPE :-)

http://sony-ericsson-cz.com/26-My-Phone-Explorer-od-A-do-Z---MyPhoneExplorer.html
« Poslední úprava: 27. Říjen 2009, 18:26 od roxetak » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Leticia
Anonym
« Odpověď #9 v: 30. Říjen 2009, 23:23 »

Dik moc, uz to jede.

Problem byl v tom, ze tech kontaktu bylo 501 nebo 502 - proste vic jak 500. Proto je MPE odmital zobrazit.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kontakty v MyPhoneExplorer 1.4.5
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.