SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Květen 2025, 18:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SAMOVYPINANI
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SAMOVYPINANI  (Zobrazeno 5383 x)
Trips
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 05. Červenec 2006, 14:58 »

Ahoj, muzete mi nekdo poradit, mel jsem s telefonem 2 problemy, za prve se sekal v menu a za druhe se samovypinal, proto jsem nahral nejnovejsi firmware R1CA021, sice jsem pak zjistil, ze mam po cestine a mam jen EN (coz mi necini problemy), ale opravilo to sekani v menu, jen to samovypinani ne. Zjistil jsem, ze to neni ale softwarem, nybrz staci lehce tuknout do oblasti krytu fotaku a baterky a vypne se. Priklady, polozeni na dreveny stul, bincani telefonu v kapse, batohu, nebo na snurce na krku, kdyz posloucham mp3. Pak treba den je hodny a jindy bych ho radsi vyhodil z okna. Nejde opravdu o velky naraz, jen takove tuknuti, mnohem vetsi vydrzel brachovo stejny telefon, jo a mam K750i.

A k te anglictine...udelal jsem master reset a najednou mam cesky telefon s firmwarem R1CA021, jak je to mozne???

Predem diky za pomoc, hlavne s tim vypinanim, jinak budu muset jet reklamovat telefon Sad Cry
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #1 v: 05. Červenec 2006, 16:14 »

Zkus zkontrolovat a ocistit kontakty pro akumulator.
uložena
p.potrava
Anonym
« Odpověď #2 v: 06. Červenec 2006, 09:27 »

Nebo by tu byla jeste jedna moznost ale moc ji NEDOPORUCUJU: aby baterie drzela tam kde ma tak bys to mohl podloyit papirkem ale pak se muze stat ze uz telefon neotevres.
uložena
Trips
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 07. Červenec 2006, 11:49 »

Nebo by tu byla jeste jedna moznost ale moc ji NEDOPORUCUJU: aby baterie drzela tam kde ma tak bys to mohl podloyit papirkem ale pak se muze stat ze uz telefon neotevres.

To jsem zkousel, ale bezuspesne, navic byl vazne problem ten kryt pak otevrit, nakonec se to podarilo, ale uz to dal nebudu riskovat...
uložena
michal12321
Anonym
« Odpověď #4 v: 29. Srpen 2009, 14:42 »

mel jsem stejny problem, pomohl papirek, ktery se vlozil nad baterku ( pres celu baterku, aby drzela ) a jeste kousek paratka na zacatek baterky a baterka by mela pevne drzet a nemela by se ani pohnout
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SAMOVYPINANI
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.