SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 22:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro stolni Pc (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s PC Companion
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s PC Companion  (Zobrazeno 30278 x)
MatessH
Uzivatel
Telefon: Vivaz pro

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 01. Březen 2011, 21:07 »

Nekolik hodin, resim to uz mesic, akorat jsem si dal mezitim pauzu jestli se neobjevi nejake reseni. Nic moc co by to blokovalo nemam, akorat AVG v plne verzi. Myslim ze ale to v nouzovem rezimu nejede.
Aplikace se rozjede a neukazuje ty programy. Jen zda je pripojeny telefon nebo ne. Po pripojeni ukazuje stav baterie, signal atd, jede i nsatveni. Takze program normalne jede, upgraduje se, lze se pripojit, zjistit zd je soft v telefonu aktualni ale nic jineho. Drive fungovala normalne a najednou konec a nejede. Jestli to bylo po nejakem upgrade nevim, ale naistaluji i puvodni verzi ktera jela, je to stejne nejede..
Proste me to logicky stve zena to nemuzu prijit, az na to prijdu, treba zustanu u MPE ktery uz beztak pouzivam  Angry Mrknutí
uložena

Drive: T18i, T28i, T68i, T630i, K750i, K810i, P1i, K850i, C905 now: C902 + U8i Vivaz Pro
chaney
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 01. Březen 2011, 21:35 »

No me to dela prave po upgradu. PC Suite mi dal na vyber prejit na PC Companion, nebo ze se vubec nespusti. Nejakou dobu to fungovalo, ale po aktualizaci prestalo. Co me nastvalo, ze program da na vyber bud upgrade, nebo ze se se vubec nespusti. Po instalaci je defaultne nastaven na aktualizace, takze je hned stahne. Myslel jsem, ze je problem nekde u me, ale jak na to tak koukam, bude chyba v PC Companionu. Asi nam nezbyde nic jinyho nez pockat az v SE udelaji zase nejakou chybu, ktera to vrati zpet. Jinak si nemyslim, ze by to byl spatnej program. Je celkem prehlednej a na obsluhu jednoduchej. Az na tu chybku, ale celkem zasadni. Pracovalo se mne s nim lip nez s MPE.
uložena
GTA4
Anonym
« Odpověď #17 v: 14. Březen 2011, 19:43 »

PC Companion tu sprominutim pi*ovinu jsem mnel v pc chvilku nefungovalo to tak jsem to odinstaloval nahodil My Phone Explorer a je klid
nebude to tim ze je to pro telefony s Androidem ?
Jelikoz se  SE Xperia X8 to funguje
« Poslední úprava: 25. Srpen 2011, 14:47 od GTA4 » uložena
chaney
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 30. Srpen 2011, 22:30 »

Tak zatim vyreseno podle tohoto navodu Grin. Snad to bude fungovat. Dejte vedet jestli to nekomu pomohlo.

1) Go in the registry (open a dos command and type "regedit"):

a) Go to "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0" and verify the key 1400 has value 0 (if not change to 0).

b) Go to  "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet  Settings\Zones\" and verify that you don't have any "crappy folder" name, as in the attached example http://rapidshare.com/files/454333853/registry.jpg).You should only see folder 0,1,2,3,4. If any other folder with strange name is present delete the folder.

c) Go to  "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet  Settings\Zones\0" and verify the key 1400 has value 0 (if not change to  0).

d) Go to  "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet   Settings\Zones\" and verify that you don't have any "crappy folder"  name, as in the attached example http://rapidshare.com/files/454333853/registry.jpg).You should only see folder 0,1,2,3,4. If any other folder with strange name is present delete the folder.

2) Close PC Companion using the option "exit" from systray (right click on PC Companion icon in systray).

3) Re start PC Companion => Your dashboard should now be displayed.
« Poslední úprava: 30. Srpen 2011, 22:32 od chaney » uložena
Sintom
Uzivatel
Telefon: J10i ELM

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 13. Únor 2013, 09:13 »

Ahoj. Tez mi to nefunguje, ale jinak je to zvlastni. Doma mam jeste stary komp P4 Nejnovejsi PC Companion.  V jinem pocitaci (lepsim) v praci jsme preinstaloval telefon na Android 4 zde se stelefonem nadherne spojim, samo jsme zkousel i jiny programy pro spojeni Phone explorer atd.

Nyni doma pokazde kdyz pripojim telefon to napise nove rozpoznany HW a snazi se ho nainstalovat. Napises vsak: NENALEZEN VHODNY OVLADAE PRO ,, ANDROID" ?
Tusi nekdo jestli na to existuji nejake ovladace co bych tomu pocitaci vnutil ?  Josu tam XP 32 bit.  Samozrejme preinstalace restarty pripojeni vypnutyho zapnutyho tel. Nic nepomohlo.
Proste to nevidi skrze USB
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 19. Únor 2013, 20:01 »

Skus si nainstalovat ovladace od Sony, ci flash ovladace pre Android. Mozno si vyzaduje SDK for android. Mne to nikdy nerobilo ziadny problem na ziadnom PC.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Sintom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 22. Únor 2013, 10:29 »

hezka rada a kde ty ovladace mam najit ?
uložena
Sintom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 25. Únor 2013, 10:13 »

Takze uz jsem na to prisel.  Vzivote by me to tam nenapadlo hledat. V menu telefonu v nastaveni je polozka pro vyvojare, v teto polozce je polozka ladeni a vteto je spustit USB s rezimem samoinstalace a vekokapacitnich pameti. Kdyz jsme to zaklikl a pripojil samo se mi to nainstalovalo a v exploreru to pak nabidlo uz klasicky dve pripojena zarizeni PC companion nyni vidi telefon a pc ho klasicky dobiji. Kdo to umistil tady... toho bych...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro stolni Pc (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s PC Companion
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.