SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 16:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson MS500 v redakci - krasny to reproduktor
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson MS500 v redakci - krasny to reproduktor  (Zobrazeno 2358 x)
Joza
Anonym
« v: 28. Červenec 2009, 05:57 »

Do redakce se nam krome novych telefonu dostal take odolny Bluetooth reproduktor MS500. Nebudu jej tady sahodlouze popisovat, od toho jsou lepsi fotografie, kazdopadne je proste krasny a povedeny. Navic je odolny, kvalitne hraje, pekne vypada, je radost s nim pracovat. Funguje na dve tuzkove baterie, ktere jsou soucasti standardniho baleni, pouzit muzete i baterie dobijeci. Jedine, co se mi na repracku nelibi, je jeho cena, ktera atakuje hranici tisice korun. Uz nyni mam ale jasno, ze az o neco klesne, poridim si jej. Svoje stavajici hudebni pouzdro MAS-100 bych za nej vymenil obratem. Mate nejake dotazy k prislusenstvi? Pokud mate ptejte se, stejne tak pokud s timto reprackem mate nejake zkusenosti.

uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 30. Červenec 2009, 17:30 »

Tuto bednicku mam od pondeli hraje fakt pekne bouzel nemuzu srovnat s jinym podobnym prislusenstvim protoze ho nemam.
Jinak provedl jsem par zkousek. Nejprve jsem pripojil W610i ale ta si s ni moc nerozumi casto vypadava bt spojeni a nejde ovladat hlasitost, W610i je uz asi dost stara tipuju to ze problemy budou mit vsechny A100 DB2020

Dale jsem ji zkousel pripojit k svemu Hp ipaq 614c funguje s nim s prehledem, muj ipaq jede momentalne na Romce Wm 6,5. Tak myslit ze i majteke X1 a jinych komunikatoru s Wm by nemeli mit problem.

No a poslednim testovanym je W995 rovnez jsem nezaznamenal zadny problem vse funguje jak ma a vystup je nejkvalitnejsi ze vsech testovanych

Pozdeji dodam jeste info o testu s W980 ktera je momentalne zapujcena.

Dodavam fotky
 pohlet na vrchni cast a na dodavanou karabinku

pohled ze spoda

pohled zboku

pohled na jedine tlacitko na pristroji slouzi jak pro vypnuti a zapnuti pristroje tak pro uvedeni do rezimu parovani

Napajeni a pripevnena karabinka

ikona pripojene bednicky
« Poslední úprava: 05. Srpen 2009, 15:17 od Ganimed » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson MS500 v redakci - krasny to reproduktor
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.