SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 20:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ilock- podepsani aplikace
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ilock- podepsani aplikace  (Zobrazeno 3544 x)
Varius G700
Uzivatel
Telefon: SE G700

Zobrazit profil
« v: 18. Květen 2009, 22:36 »

Eau cau vsichni,

s hambou se vam hlasim s tim, ze tomu nerozumim.. iLock vypada paradne, ale kdyz nekdo jako ja to chce, tak je to tezky.
Aplikaci sem si stahnul, ale ted to podepsani... Nechapu jak na to. Jak tak ctu ty navody, neni mi to jasny kde mam vzit nejakou slozku C nebo D atd atd.
Neslo by napsat nejak jednoduse pro *****i jako jsem ja nejakej navod? Dru se tu s tim uz pekne dlouho a trham si uz vlasy z hlavy...
Kdyby mi nekdo poslal odkaz, ktery funguje a odkazuje na nejakou novejsi verzi iLocku a potom neco o tom podepsani, tak bych byl fakt moc rad...
Zmenou skinu toho iLocku se zatim zabivat nebudu. Staci mi jenom nacpat tu aplikaci do mobilu
Diky moc lidi...
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #1 v: 18. Květen 2009, 22:56 »

Budes potrebovat SIGNED HACK,
http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=9440
a nez polozis dotaz jak si odemknout skryte slozky tak doporucuji hledat heslo Capswitch.
uložena
Varius G700
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Květen 2009, 00:23 »

Soubor mam podepsanej... Capswitch je OFF a chci to nainstalovat. A stejne to nejde! Co je vsechno treba aby se to povedlo?
Jediny co me napada je to, ze nemam hacknutej Symbian. Jinak vsechno udelany mam. Nevim kde jinde by byl problem.
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #3 v: 19. Květen 2009, 08:40 »

Pletes hrusky a tresne,
hacknes system tim ze nainstalujes Capswitch a prepnes na on/off(nemam ted doma nic s UIQ abych to testnul),
pak si stahnes signed hack a nakopirujes do odemceneho hackleho systemu,nakonec zkusis nainstalovat iLock  Mrknutí
uložena
Varius G700
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 19. Květen 2009, 09:18 »

Dobre... Rozumim. Takze Symbian mam teda hacknuty a aplikaci podepsanou. Predemnou je dalsi problem. Kdyz chci kopirovat ty soubory tak potrebuju mit zpristupnene ty systemove slozky ze jo? Posla bys mi odkaz na navod? Nejak v tom bloudim a uz u toho sedim pekne dlouho a sÂťouram se v tom porad dokola.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ilock- podepsani aplikace
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 18 dotazů.