SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Březen 2025, 08:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dorucenky, kamera?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dorucenky, kamera?  (Zobrazeno 3865 x)
Luter23
Anonym
« v: 05. Květen 2009, 20:43 »

Ahoj, tenhle tyden jsem si poridil tento stroj, ihned po rozbaleni jsem pomoci SEUS II aktualizoval firmware telefonu na novou RIDA032, a to hlavne z duvodu, ze v puvodni RDA029 byly v nekterych popiscich problemy s diakritikou...to se aktualizaci spravilo.
Co me ale prekvapuje je, ze kdyz odeslu sms a pride mi dorucenka, tak mi vzdy ukazuje cas doruceni o 2 hodiny driv, takze napr. jsem odeslal 5.5.2009 v 00:10 sms a dorucenka ukazuje cas doruceni 4.5.2009 ve 22:10 Huh Ne ze by to byl nejakej zavaznej problem, hlavne ze to ukazuje jestli dosla, jen mi to je trochu divny, ze to ma o 2 hodiny souplej cas zpatky - zajimalo by me, jestli ma nekdo podobny zkusenosti?
Dalsi vec: jeste jsem nezkousel videohovor, ale kdyz si najedu do Organizator>Videohovor, tak mi to tam ukazuje nahled z predni kamery. Ale tento nahled je zrcadlove otoceny o svislou osu, tzn. ze zobrazovany obraz vypada stejne, jakobych se koukal do zrcadla. Nevim, jestli je to tak schvalne jenom v tomhle nahledu a pri videohovodu to bude tak jak ma, nebo jestli to tak je i ve videohovoru? Pripedne jestli s tim mate taky zkusenosti?
Predem diky Mrknutí
uložena
steeenly
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W610i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 05. Květen 2009, 20:47 »

dorucenky ujisti se, ze mas spravne nastaveny casovy pasmo na gmt + 1 hod a letni cas. A ten videohovor to tak je nejspis porad kamoska to ma taky tak.
uložena

Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Květen 2009, 22:52 »

Heh, toho bych si nikdy nevsiml. Zkusil jsem to na W910 a opravdu se to chova jako zrcadlo.
uložena

Luter23
Anonym
« Odpověď #3 v: 06. Květen 2009, 09:13 »

dorucenky ujisti se, ze mas spravne nastaveny casovy pasmo na gmt + 1 hod a letni cas. A ten videohovor to tak je nejspis porad kamoska to ma taky tak.
jj, tak ten cas dorucenek vezel vazne v casovym pasmu, diky Mrknutí Myslel jsem, ze jak se pri startu nastavoval jazyk a vsechno pro ER, tak ze si podle toho nastavi i casovy pasmo, tak me ani nenapadlo hledat pricinu v tom...
uložena
steeenly
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 06. Květen 2009, 16:08 »

pokud mas Vodafone tak tam jeste nastav automaticke casove pasmo a kdykoliv, kdyz se ti nejak cas pokazi nebo se meni letni cas, tak se ti to samo po vypnuti aktualizuje Mrknutí
uložena

v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 06. Květen 2009, 18:33 »

Podle zkusenosti bych mluvil spis o aktualizaci po startu, nikoli po vypnuti ;-)
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
steeenly
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 06. Květen 2009, 18:46 »

jo to jsem myslel, kdyz to vypne tak se to musi i zapnout  Grin Špatne jsem se vyjadril  Roll Eyes
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dorucenky, kamera?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.