SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Duben 2025, 11:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: k750i & Oskar & wap pres gprs
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: k750i & Oskar & wap pres gprs  (Zobrazeno 1817 x)
brkon
Anonym
« v: 21. Říjen 2005, 11:11 »

zdravim !

mam problem, uz dva dny marne zkousim rozchodit wap a internetovy sluzby na mym k750i od oskara (pausal). Zkousel sem nastavovaci smsky z netu, manualni nastaveni podle navodu z webu oskara a nic. Povazuju se za technicky zdatnyho tak mi tohle pekne pocuchava nervovy zakonceni  Mrknutí

chtel bych poprosti jestli by mi tu nejakej Oskrarar co mu to fuguje nebyl ochotnej vypsat veskery nutny nastaveni v Datovy komunikaci, Nastaveni Internetu a Nastaveni proudu dat abych to moh konecne rozjet...

Patricny sluzby samozrejme aktivovany mam... asi neco delam spatne ale uz mi dosly napady...

dik za kazdy nakopnuti...
uložena
Black
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Říjen 2005, 14:36 »

Jaky mas ucty, kam nasmerovany internet, kudy datovy tok?
uložena

Mam K750i a zelenej puntik!
Fester
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Říjen 2005, 14:41 »

zkus si zajit do samoobsluhy (*111krizek) a pak si to tam vyhledej a posli si to nastaveni jeste parkrat a ono to pak sna pujde...taky mi trvalo nez jsem to rozchodil:)
 Cool
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
ryberez
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Říjen 2005, 14:44 »

black: to ti uz bohuzel nereknu protoze sem se v tom po tech marnych pokusech dost vrtal a tak sem ted pro jistotu vsechny tyhle profily atd radsi smazal a chci to udelat vsechno ciste pekne od zacatku...

zatim zkusim tu samoobsluhu, za chvili budu muset zmizet z prace a pres vikend se na net asi nedostanu.

zatim zdravim a dik
uložena
ryberez
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Říjen 2005, 14:45 »

jo zapomel sem poznamenat ze sem se zatim zaregistroval pod nickem ryberez takze pod brkonem bude jen orig prispevek...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: k750i & Oskar & wap pres gprs
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.