SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 15:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TEstujeme Sony Ericsson HBH-DS980
Strana: 1 ... 5 6 [7]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: TEstujeme Sony Ericsson HBH-DS980  (Zobrazeno 44005 x)
pilotak
Anonym
« Odpověď #90 v: 23. Červen 2008, 16:00 »

tak sem to vsechno udelal podle navodu spojim se se sluchatkama a nic nehraje to Cry ani kdyz prepnu v Ovladaci panely->zvuk->a tam vyberu BT audio ja uz nevim co s tim
uložena
Peterecek
Anonym
« Odpověď #91 v: 25. Červenec 2008, 10:31 »

Uz mi ty sluchatka prisly, hrajou opravdu paradne. jedinne co me stve je to, ze kdyz mam k800 v kapse se zamklou klavesnici a zmacknu na telefonu naboku ''PLAY'' tak to nereaguje Sad
uložena
Jerome
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #92 v: 26. Červenec 2008, 13:16 »

Zdar, pred nedavnem se mi objevil problem - v jednom sluchatku je zvuk tissi, nez v tom druhem. ÂŽadne problemy jsem nezaznamenal - preruseny kabel nebo neco podobneho ... setkal se s tim uz nekdo? Dik za odpoved, j.
uložena
MichailusB
Uzivatel
Telefon: SE W890i

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 13. Srpen 2008, 20:27 »

Zdar, pred nedavnem se mi objevil problem - v jednom sluchatku je zvuk tissi, nez v tom druhem. ÂŽadne problemy jsem nezaznamenal - preruseny kabel nebo neco podobneho ... setkal se s tim uz nekdo? Dik za odpoved, j.

Ahoj,

s tymto som sa nestretol, v oboch sluchadlach je zvuk, co sa hlasitosti tyka rovnaky, samozrejme rozlozenie basy-vysky je rozdielne od laveho a praveho, kedze su stereo. Co vsak by som sa chcel spytat je, ze pocuvam na tych sluchadlach prakticky iba opernu hudbu alebo pripadne orchestralnu. Pri akychkolvek vysokych tonoch sluchadla praskaju, ako stara gramofonova platna, nie velmi hlasito, ale praskaju.  Angry Nie je to kvalitou/nekvalitou skladby, pretoze po pripojeni dratovych sluchadiel to nepraska a nahravky mam skratka kvalitne, vysoky bitrate a dokonale studiove nahravky. Je prirodzene u uzivatelov tychto sluchadiel, ze im tam mierne praska pri prehravani hudby? Diky za odpoved...  Cool
uložena
YAMATO
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #94 v: 13. Srpen 2008, 21:17 »

Niceho takoveho jsem si nevsiml.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Eeci
Anonym
« Odpověď #95 v: 18. Říjen 2008, 13:03 »

Zdar lidi, nemate nekdo tuseni jak to bude fungovat s Nokii (vlastnim N82), hlavne me zajimaj prehravani nazvu pisnicek na displeji toho handsfree a vstupovani do seznamu volajicich??? Diky
uložena
krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #96 v: 19. Říjen 2008, 08:16 »

Samozrejme ze ti pujde a na to jak to funguje se muzes podivat na youtube
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #97 v: 21. Prosinec 2008, 22:05 »

mam je doma.. ekvalizer facha, sou krasne, sice maji horsi basy nez hpm-75, ale zase lip zvladaji vysky.. jen mne mrzi ze jsou na mne moc vellke, resp. kabel od sluchatek je moc dlouhy.. jinak je mozna az moc vysoka citlivost talcitka pro prepinani pisnicek.. ale jde spis o zvyk, protoze samo od sebe se mi jeste picnicka naprepnula..
ten kabel jde nastavit popotahnutin si nastavis pozadovanou delku, precti si obcas prirucku sou tam moc hezky obrazky
uložena
MISIG
Anonym
« Odpověď #98 v: 21. Prosinec 2008, 23:21 »

Sluchadla mam, su super, bezdratova technologia je skutocne velmi komfortna. Jedine co mi nejde, je listovat v tel. zozname a medzi volanymi cislami....Mam W950i a nejak sa mi to neda spustit. Ma niekto podobny problem?
Bolo by super keby taketo sluchadla bolo mozne dobijat solarnou energiou...o problem (s bateriou) by bolo menej... Cool
uložena
ital.2
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 22. Prosinec 2008, 00:38 »

zdravim, mam sluchatka 4 mesice. Hrajou super, ale na jedno nabiti vydrzeji necele 4 hodiny a pak konec. Je to na reklamaci? Jsou sparovane pouze s P990i a i kdyz behem prehravani s nimi NIC nedelam ( zadny hovor, regulace hlasitosti...) proste z nich vic nedostanu. Docela me to stve. Diky za odpoved
uložena
miva
Uzivatel
Telefon: Vivaz+K770+ruzne

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 14. Březen 2010, 19:26 »

To bych rekl ze je normalni , u me je vydrz taky tak okolo 3 - 5 hodin
uložena

T28...T610...K700...W995,C901,X1
321654
Anonym
« Odpověď #101 v: 18. Březen 2010, 18:54 »

tak to mate nejaky divny oba, me po roce a pul vydrzi nonstop hrat 7hodin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TEstujeme Sony Ericsson HBH-DS980
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.