SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 21:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak jste spokojeni se svou S700i?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak jste spokojeni se svou S700i?  (Zobrazeno 7593 x)
OldrichMladek
Anonym
« v: 20. Duben 2005, 18:20 »

Co by ste ji vytknuli a co Vas naopak nadchlo a stale nepustilo? Ja jsem s S700i spokojen. Mozna nekomu vadi vetsi rozmery nebo hmotnost, ale ja vim ze jsem mel i tezsi a vetsi pristroje Smajlík Libi se mi opravdu kvalitni displej, dobry foÂťak(na mobil), pameÂťove karty atd. Ale vadi mi spis nasledujici veci: kvalita laku. Ta je velmi spatna, odira se na hranach, u tak draheho telefonu by se to nemelo stavat. Karty lze pouzit max. 128MB, chybi EDGE, ale ten chybi vsem telefonum SE. Angry
A co se libi/nelibi Vam?
uložena
BB.
Korektorka
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Duben 2005, 18:46 »

Ja jsem spokojena velmi, i kdyz jsem nasla takove mouchy, ktere me nemile porekvapily. byla jsem zvykla u Nokie napr. na to, ze kdyz dostanu SMS a nemam odesilatele v seznamu, tak automaticky jde ulozit pouzite cislo, prave tak kdyz nekdo zavola, koho nemam v seznamu. Tohle u SE nejde a stve me to. Šla jsem zpatky o nekolik let pri prechodu z Nokie na SE. Ale ten velkej a krasnej displej to snad vynahradi. Taky trva, nez foÂťak zaostri. Nokia okamzite a hned muzete fotit. Kdyz fotim dite nebo psa se SE, tak to musim casto vymazat, protoze se pohli. Lak je zatim u me jako novej, asi mam vyjimecne stesti.  Vse ma klady a zapory.
uložena

Korektorka SEMania.cz

SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #2 v: 21. Duben 2005, 15:08 »

Automaticky ulozit nejde?? Telefonni seznam -> Moznosti -> Upresnit -> Nabizet ulozeni -> Ano  Mrknutí

A jakou Nokii myslis? Urcite ne s 1,23Mpx foÂťakem Smajlík Ale fotecky se ukladaji rychle.

Tak to mozna bude vada laku na mem kousku Sad no pokusim se najit kryty z S710a Cheesy, ty jsou cerny Lips sealed
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 21. Duben 2005, 15:38 »

To asi nebude pravda, ja mel pred tydnem v ruce take jednu S700i a lak slizal zcela stejne a to byl 14 dni stary telefon....
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #4 v: 21. Duben 2005, 17:39 »

Tak potom BB. ma zazracnou S700i Smajlík Ta bude asi Made in France. Ja mam Made in Japan.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #5 v: 22. Duben 2005, 01:37 »

Tak potom BB. ma zazracnou S700i Smajlík Ta bude asi Made in France. Ja mam Made in Japan.

Jeste, ze Te neslysi Expik...nema rad Francouze, ze?  Mrknutí Ja osobne je mam rad, az na auta..Ty jim podle me moc nejdou.  Grin Jsem zaryty Germanovec  Cool
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #6 v: 22. Duben 2005, 13:14 »

Jeste, ze Te neslysi Expik...nema rad Francouze, ze?  Mrknutí Ja osobne je mam rad, az na auta..Ty jim podle me moc nejdou.  Grin Jsem zaryty Germanovec  Cool
Kdyby si vedel co si chci koupit jednou za auto tak bys cucel Smajlík Potrebuji jen 100 000 Kc. Ale to bude jeste hooodne dlouho trvat Angry

Ale to odbiham od tematu. Jeste nekdo ma zkusenosti s S700i?? Smajlík Priznejte se
uložena
Danca
Anonym
« Odpověď #7 v: 23. Duben 2005, 07:58 »

Ahojky lidicky!!! No ja proti "memu milackovi" nereknu jedine krive slovo. Na telefon jsem cekala rok a pul a je to narez. adna barva se mi nestira,ale asi to bude tim, ze mi na krku nevisi a v tasce ho nepovaluju jen tak. To je jasny,ze tahle krehocka technika potrebuje jemne zachazeni. Telefon me stale mile prekvapuje, tesim se na dalsi pecku. Ale myslim,ze tak 2 roky bude hodne v pohode a ja si s nim vystacim.  Cheesy
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #8 v: 23. Duben 2005, 19:00 »

Kdyby si vedel co si chci koupit jednou za auto tak bys cucel Smajlík Potrebuji jen 100 000 Kc. Ale to bude jeste hooodne dlouho trvat Angry

Ale to odbiham od tematu. Jeste nekdo ma zkusenosti s S700i?? Smajlík Priznejte se

Sice odbihame...ale kdyz jsi to nakousl  Cheesy Pochlub se  Mrknutí
uložena
BB.
Korektorka
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 24. Duben 2005, 20:27 »

Tak teda nevim, jestli je moje essedmistovka zazracna, ale mam ji dost dlouho a lak se opravdu zatim nestira. A Oldo, diky za radu, vidis, stale se ucim.
uložena

Korektorka SEMania.cz

SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #10 v: 25. Duben 2005, 15:48 »

Tak mozna to bude podle serie, nektera ma spatny lak a nektera ne. Ale to je jedno. Nemas za co. Kdyz vim, rad poradim. Mrknutí
uložena
vipburgr
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 26. Duben 2005, 20:35 »

S moji S700i jsem spokojen ulne nejvic Cheesy Nerikam, ze je bez chyby, ale zadna z techto chybek me neodradila od koupe.
Škoda pameove karty, 510 polozek adresare mi zatim vubec nevadi.
Je to zkratka telefon hodny oznaceni S700i rulezzzz Cheesy Grin

P.S. Lak se mi malicicko odlupuje na hrane pod joystickem.
uložena

"Love what you want to love, not what other people want you to love!"
-[ vipburgr ]-
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #12 v: 27. Duben 2005, 07:34 »

Ja bych si S700i koupil kdyz bych ji uz nemel a o vadach bych vedel. Mrknutí Je to super stroj. Takovej muj milacek Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak jste spokojeni se svou S700i?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.