SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 05:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy W980
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problemy W980  (Zobrazeno 2430 x)
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« v: 04. Prosinec 2008, 13:44 »

V telefonu ve slozce schemata jsem si vytvoril dalsi slozku do ktere si davam oblibena schemata. Vcera jsem slozku namatkove projizdel a vsiml jsem si ze mezi schematy je hozene jedno flash menu tak jsem si rikal ze jsem ho tam asi omylem prez PC prihodil i se schematem. Tak ze ho teda smazu a ejhle hned jsem narazil ono to nejde, telefon vypise klasickou hlasku o chranenem souboru a nic.

Ono flash menu jsem teda z FS telefonu ze slozky Flash vymazal ale bez ucinku.

V FS jsem tedy vyhledal slozku theme ale k memu prekvapeni a2uploader nevidi ani slozku se schematy kterou jsem vytvoril.

Zkusil jsem i MobyExplorer a ten nevidi ani hlavni slozku theme.

Pomoci ipaqa jsem prez Bt naboural do W980 soubor byl videt ale nesel smazat

A tak uz jsem na to prisel byla to ta nejjednodusi vec proste smazat prez PC, to se mnou zas zatocila uplna blbost
« Poslední úprava: 04. Prosinec 2008, 18:27 od Ganimed » uložena

Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Březen 2009, 09:58 »

No mam tento telefon uz delsi dobu a co jsem vypozoroval:

U prvnich Fw se telefon obchas restartoval, restarty se projevovaly nahodne pri ruznych cinnostech i necinnostech, dale mrzlo menu cinnosti nekdy bezduvodne a nekdy po minimalizovani nejake aplikace. Pomale menu media ale po novejsich Fw se urychlilo, pomala java po novejsich fw zrychleni ale nikterak zavratne

A ted veci co se mi staly pouze jednou:
Restart telefonu pri hovoru, po otevreni telefonu zustal zhasly displej svitily jen klavesy, v zavrenem stavu po odemceni se nerosvitila dotekova tlacitka ale na dotek reagovala.

A ted ? Mam novy Fw restarty se neprojevuji neprojevovaly se uz ani s predchozim Fw ale za to se vic projevje zamrzani menu cinnosti zrovna ted mi zamrzlo pri minimalizovani opery, tak to uz je po 3 od prehrati Fw
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy W980
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.