SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Květen 2025, 01:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poskodeny displej?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Poskodeny displej?  (Zobrazeno 3341 x)
Universe
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« v: 12. Březen 2009, 14:37 »

Zdravicko,mam tu taky problem.dnes pri prehravani hudby v coreplayeri mi xperia zamrzla,displey prestal reagovaÂť tak som ju resetol pomocou tlacitka pri baterke.lenze ked sa zapinala,normalne zavibrovala,diody tiez blikali ale dispej nenabehol..iba podsvietenie funguje,displej je cierny.neukaze sa ziadne logo ani nenabehne system..nic..skusal som aj pri zapinani stlaciÂť naraz tlacidlo vypnutia a hlasitosÂť dole,ale bez zmeny,furt je diplej cierny..vypinaÂť sa da iba vybratim baterky..ak by ste niekto vedeli ze co by stym mohli byÂť,napiste, kazda rada je cenna Smajlík BTW na reklamacke mi to asi neuznaju,pretoze tam mam neoriginalny softver.
uložena
luxo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i,X1

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Březen 2009, 14:50 »

symptony su podobne ako ked porazi grafiku alebo ramku, no neviem asi sa z nim rozluc a daj ho reklamovat
« Poslední úprava: 12. Březen 2009, 14:52 od luxo » uložena
Universe
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Březen 2009, 15:04 »

Ono niekedy mi tiez v coreplay zamrzne displej,dam ho uspaÂť a ked ho prebudim-cierna obrazovka..pomoze len restart..teraz prave som ho zapol a nahal nech nabehne win(ak zo vobec bolo z neho) noa potom som ho isiel vypnuÂť a zapipal tym tonom ked vybehne okno s nejakou hlaskou..mozno normalne nabehne ide ale displej odisiel.A s tou reklamackou..myslis ze mi to uznaju ako reklamaciu ked tam mam neoficialnu ROMku?  Cheesy
uložena
luxo
Uzivatel
Telefon: P1i,X1

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Březen 2009, 18:49 »

spitaj sa Filipa on ti pomoze vysvetli mu to poriadne co sa deje on je na taketo veci macher pokial je to softverova chyba a urcite ti povie co a ako s reklamackou
uložena
Encore
Uzivatel
Telefon: X1i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Březen 2009, 14:05 »

no mne coreplayer sposoboval to ze ked som v nom nieco prehraval a vratil som to na ten prvy panel, tak na display boli akoby prepalene farby, ale po restarte to uz bolo v pohode, preto som sa rozhodolo coreplayer dalej nepouzivaÂť  Undecided
uložena
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Březen 2009, 15:18 »

Pouzivam CorePlayer od prvniho dne a to celkem casto a nic takoveho se mi nikdy nestalo. Mate posledni verzi?
uložena
Encore
Uzivatel
Telefon: X1i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Březen 2009, 18:06 »

no neviem aka verzia je teraz posledna ale vtedy posledna bola Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poskodeny displej?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.031 sekund, 17 dotazů.