SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Duben 2025, 18:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedorucene SMS na M600i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nedorucene SMS na M600i  (Zobrazeno 5229 x)
zimmi
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« v: 15. Březen 2009, 19:48 »

rok a neco jsem majitelem SE M600i a v posledni dobe zaznamenavam neco neskutecneho: nektere sms mi chodi i s nekolikahodinovym zpozdenim (a dnes jsem zjistil, ze nektere nechodi vubec). Jedu na UIQ 3, nainstalovany mam iPhoneLock a nejake dalsi aplikace.
Stava se, ze mobil mi najednou doruci treba pet sms, ktere vsak byly odeslany pred 4, 5 hodinami.
Nevite, cim to muze byt? Prehrani systemu uz jsem podstoupil, nic jineho me nenapada.

PS: Pripadne, jestli by se na to dala uplatnit zaruka? Nebo to muze byt SIM kartou (nemam k dispozici jiny telefon, abych to zkusil). Telefon je po roce dost poskrabany a cekal bych, ze me s reklamaci poslou k sipku.

PPS: Vetsinou k doruceni dojde az po restartu telefonu (kdyz napriklad nejakou zpravu cekam a dlouho neprichazi, restartuju mobil a ejhle, zprav plna p*del).
uložena
MaT
Anonym
« Odpověď #1 v: 16. Březen 2009, 09:49 »

Me se presne tohle stavalo na P800. Mam podezreni, ze to bylo prilis velkym poctem SMS. Nakonec jsem ale stejne musel menit telefon, tak jsem to neresil.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #2 v: 16. Březen 2009, 10:16 »

staci cas od casu provest hard reset (+ obnova zalohy z MyPhoneExplorer)
uložena
Exitus
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W960i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Duben 2009, 08:14 »

Eus mel jsem uplne ten samej problem. Je to tim ze mas ve founu hodne sms a ten telefon to uz nedokaze prijimat. Tak odstranit sms a je to!
uložena

SE T630, SE K700i, SE K800i, SE W960i
gabberman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Červen 2009, 18:35 »

tak toto sa aj mne stava, u operatora o2. ale m600-vkou to nebude lebo mi to robilo aj na mobile LG (ta ista sim karta). ked odoslem sms a neni dorucena,niekedy staci ked poslem este raz,alebo sa doruci ked pride sms mne...no haluz Angry
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #5 v: 08. Červen 2009, 18:54 »

A neni to tvou simkartou GABBERMAN?kdyz ti to iste robi aj v LG???  Mrknutí
uložena
gabberman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Červen 2009, 17:12 »

noo,neviem ci je to sim kartou,no robi to aj kamoske (tiez ma o2)...aj dnes nam to robilo,poslal som 2 sms,ani jedna po 2h nedorucena,ona mi posielala a to iste.potom mi poslala sms z t-mobile na o2,ta mi dosla cca 15min po odoslani a ked som nanu odpovedal tak po chvili mi dorucilo tie moje a prisli jej...tak teda neviem cim to je
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedorucene SMS na M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.