SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 00:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahrani kontaktu do SEG502 z PC
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nahrani kontaktu do SEG502 z PC  (Zobrazeno 2670 x)
xtasy
Uzivatel
Telefon: G502

Zobrazit profil
« v: 09. Leden 2009, 16:53 »

Ahoj lidicky.

Dnes se mi dostal do ruky SEG502 tak jsem si rekl ze do nej prehraju kontakty a zacnuho pouzivat. Chyba lavky je v presunuti kontaktu,
mel jsem pocit ze si vytvorim novy kontakt v pameti telefonu ten si vyexportuju do csv(xls) pod tento kontakt nahazu kontakty z nokie a takto upraveny csv-cko nahraju z5.

Bohuzel SE PC Suite nedokaze nacist kontakt z pameti telefonu (skonci chybovou hlaskou) a navic neumi ukladat kontakty v csv.
Druhy program co jsem zkousel je floAt's Mobile Agent 2, ten mi pri nacitani kontaktu z pameti telefonu, projistotu odpoji telefon uplne.
A posledni co jsem zkousel byl zde uvadeny MyPhoneExplorer, ktery teda funguje ze vsech nejlip nacte,ulozi csv a pohoda klid, bohuzel nema vsechny kolonky ....

Otazka zni:
Jak resite nahrani cirka 500 kontaktu do SE ? Vzhledem k tomu ze bych chtel aby kontakt obsahoval fotku cloveka a zarazni do grupy (work,home,pub atd).

Dekuji za vase tipy, popripade zkusensti s temito programy a timto telefonem.

Jeste dodam ze to zkousim pres BT a pres kabel (oznaceni ten kabel nema - tudiz netusim typ)
« Poslední úprava: 09. Leden 2009, 16:56 od xtasy » uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 10. Leden 2009, 09:06 »

Bohuzel SE PC Suite nedokaze nacist kontakt z pameti telefonu (skonci chybovou hlaskou)
Jakou? Neni chybova hlaska jako chybova hlaska...

Ja jsem si kontakty stahl z internetu ze zyb.com. AFAIK to nepreneslo fotky a skupiny nepouzivam.

Dalsi moznosti mozna bude MobileEdit. Nezkousel jsem, ale mohl by pomoct.

Dal, pokud Nokia umi odeslat vsechny kontakty, muze to jit tudy. Chapu, ze se ti asi nebude chtit 500krat potvrzovat. Mozna by pomohlo sparovani obou zarizeni a povoleni spojeni bez ptani (v menu #<13). Muzes to zkusit na par kontaktech a pokud to zkusit bude OK, tak to zkusit na vsech. Asi to nevyresi groupy, ale ja jsem se s nima rozloucil zaroven s Nokii 3120, protoze jsem zjistil, ze nemaji pro me prakticky zadny prinos. Jine vyzvaneni pro group si nastavit na SE nemuzu. A i kdybych mohl (coz jsem na 3120 mohl), tak jen pro hovory, coz je pro me dost malo a je to, vzhledem k me frekvenci hovoru, spise matouci, i bez toho pri vyzvaneni hovoru nekdy nevim, ze jde o muj mobil. Ale ta posledni veta uz zacina byt vice OT, takze koncim.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
xtasy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Leden 2009, 16:18 »

o vikendi nejak nebyl cas si stim hrat, ale co jsem ted zkousel tak dnes zalohovani pres PC suite proslo, nicmene format dbk asi jen tak neupravim.

juknu na ten zyb co umi ...

uložena
xtasy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Leden 2009, 12:39 »

Takze po tydnu zkoumani a hranisi s programy jsem to udelal tak jak sem na zacatku nechtel.

Odzkousel jsem programy:
MobilEdit - tvaril se ze vsech nejlepe, export do csv(xls) zvlada, ale bohuzel import sem tam nenasel - tohoto formatu
Oxygen - nepodoruje G502
floAt's Mobile Agent 2 -  nedokaze nacist kontakty z pameti telefonu
MyPhoneExplorer - komunikace v poho, ale uz si nepamatuju jestli dokzal nacist kontakty z csv-cka

Tak jsem kontakty z Nokie synchronizoval do nove slozky v Outlooku tam exportoval upravil, znovu synchronizoval pres SE PC Suit do G502 a mam kontakty tam kde maji byt.
Jeste dodam SE PC Suit mam pripojeny pres kabel, pri pripojeni pres bluetooth zamrzavalo nacitani kontaktu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahrani kontaktu do SEG502 z PC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 16 dotazů.