SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 04:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moznosti uprav G502
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Moznosti uprav G502  (Zobrazeno 2476 x)
crestik
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 14. Březen 2009, 22:32 »

Mam G502 od T-M, povedlo se mi pomoci navodu spolu s KK prehrat firmware, zbavil jsem se ruzovych ikonek v menu apod, ale ted mi SEUS vyhazuje furt hlasku, ze nelze aktualizovat, verze je aktualni (proste ten prvni obrazek v navodu na decustomizaci). Dle me je to spatne, ze to ma vyhodit hlasku podobnou, ale s verzi FW, stejne jako na konci navodu :-/ Btw jak rychle zjistit verzi FW?
Zkousel jsem pouzit navod pomoci upraveho xml souboru, ale nikde nemuzu najit CDA na G502 pro CE. V seznamech jsou same afganistany a podobne :-/

Jaky je rozdil mezi flashem a customizaci? Dle me kdyz nahraju nahraju jiny FW (to je flash nebo customizace?) tak tam mam dany FW s danou lokalizaci?

Co vsechno lze upravit a do jake miry? Libilo by se mi zruseni animovani menu apod, dost to zpomaluje, omezeni nabidek, ktere nepouzivam atd

Jak pouzit patche z tohoto tematu? Predpokladam upravu souboru v FS
http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=14297

Za odpovedi dekujem :-)
uložena
peregrin
Uzivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Březen 2009, 08:40 »

1. Customizace je Flash FW ktery je upraven a je tedy rozdilny od zakladni verze. 
2. Ja pouzil CDA ktere bylo v navodu a bylo puvodne asi pro 7xx radu. Nic sem nemenil a SEUS mi nabidl ke stazeni korektni verzi.
3. Pozor Customizace neni to same co lokalizace.
4. Tady na strankach je spoustu navodu jak upravit telefon a temer vse co je napsano pro platformu A200 lze pouzit na G502.
5. Pokud mas v telefonu odpovidajici FW (R1FA037) tak se muzes pokusit aplikovat patch, ktery si na strance vyberes Smajlík
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moznosti uprav G502
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.