SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 12:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902 a Java
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W902 a Java  (Zobrazeno 2085 x)
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« v: 29. Leden 2009, 19:30 »

Dneska se ve foru objevil odkaz od uzivatele peppa na jeho stranky s java aplikcemi,ktere sesbiral,budiz mu vysloven dik. - http://java-ap.wz.cz/. Jsem fanda Javy a par vselijakych aplikaci mam. Na jeho strankach jsem nasel par veci,ktere jsem neznal. Predem musim pochalit FileLock,aplikaci,ktera dokaze zaheslovat celou slozku,ta pak neni citelna ani v PC. Zkousel jsem na slozce s asi 12 fotkama. Staci v programu oznacit slozku a zasifrovat. Parada. Mozna uz to nekdo znate,ale ja jsem doted znal jen aplikaci,ktera umela zaheslovat jen soubor,nikoliv celou slozku. Dale me zaujal XLS editor,ten ale na me W902 nejede jak by mel a ktery by pro me byl jednim z nejuzivanejsich programku. Dale se mi libi TV program. Funguje korektne a ten taky dost na cestach vyuziju. Prosim touto cestou majitele W902,jestli by mohli napsat neco k jakymkoliv Java aplikacim,jak jim na jejich telefonech funguji,co jede a co ne,tipy,triky a podobne. Vim,ze uz tady vlakno o nejpouzivanejsich aplikacich Java je,ale ne na kazdem founu jede vse,jak by melo.Diky.T.
uložena

TONY
Drakkan
Uzivatel
Telefon: SE W902

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 30. Leden 2009, 08:44 »

vypada super, hlavne ty emulatory musim tesntou jak to zvladne gameboy Cheesy
Diky za odkaz !
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902 a Java
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.