SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Květen 2025, 22:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Eteni v mobilu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Eteni v mobilu  (Zobrazeno 3628 x)
cezova
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 21. Září 2005, 10:15 »

Omlouvam se, ale nemohu se dopatrat jak a hlavne cim cist se 750tkou knizky. Vsechno funguje jak ma, mam v kapse vse co bych eventuelne mohla potrebovat (tedy KPP dnesni doby), ale to ze tam nemam knizky mne uz rozciluje Cry. MoooĂŚ dekuji za kazdou radu.
uložena
tschuba
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Září 2005, 10:16 »

sezen si aplikaci bookreader a mas po problemu...
uložena

nakej bosh-nakej alcatel-nokia 6610-SE t630-SE W800i
tschuba
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Září 2005, 10:17 »

lepe receno dej sem email a ja ti to poslu
uložena

cezova
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Září 2005, 10:58 »

[email protected]
Z lasky k bliznimu sveho, popis prosim krok za krokem, jak tento programek rozchodit, protoze ho v tomto telefonu nemuzu zprovoznit. Moooc dekuju za soucit s knihomolem.
uložena
tschuba
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Září 2005, 11:33 »

tak to tam mas a snad i dost srozumitelne...
uložena

lukyn.v
Anonym
« Odpověď #5 v: 21. Září 2005, 12:32 »

Trochu hledej! Policko na hledani na tomto foru je nahore vlevo... Tohle se tady resilo a ja jsem dokonce psal postup, jak to hodit do telefonu. Mas stesti, ze jsi holka.  Mrknutí Zde je odkaz na stranky o K750i, kde je jak aplikace ke ztazeni, tak i navod:

http://www.k750i.net/?p=navody/navod4&n=navod4
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 21. Září 2005, 12:41 »

Me osobne se nejvic osvedcil mjBookMaker - staci txt soubor, vyplnit par policek, a vygeneruje se samostatny jar ktery obsahuje knihu i s ovladacim programem. Na k750i jede pekne ve fullscreenu, jen skoda ze neudrzi permanentni podsviceni. Ale to se da zase vyresit tim ze nechame na pozadi bezet stopky..

info: http://www.mjsoft.nm.ru/eindex.htm
stazeni: http://www.mjsoft.nm.ru/prog/mjBookMaker.zip
« Poslední úprava: 21. Září 2005, 12:43 od charlie42 » uložena

XPERIA X10i 2.2
trent
Uzivatel
Telefon: HTC Touch Diamond, P1i, T610i, W810i, K750i, K700i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 21. Září 2005, 18:25 »

Kdyz si prectete cely tento topic, tak zde urcite neco naleznete.Dost se to totiz resilo zde:http://k700i-forum.ic.cz/forum/viewtopic.php?t=1236
uložena

Byk ci nebyk?
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 21. Září 2005, 19:13 »

Me osobne se nejvic osvedcil mjBookMaker - staci txt soubor, vyplnit par policek, a vygeneruje se samostatny jar ktery obsahuje knihu i s ovladacim programem. Na k750i jede pekne ve fullscreenu, jen skoda ze neudrzi permanentni podsviceni. Ale to se da zase vyresit tim ze nechame na pozadi bezet stopky..

To aby displej svitil neustale lze elegantne vyresit zvolenim profilu "Ve vozidle" - tam totiz displej nikdy nezhasne  Cheesy Mrknutí
uložena
cezova
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 22. Září 2005, 06:43 »

Diky vsem, kteri mi zachranili nervy. Z rad, ktere jsem dostala jsem si vybrala mjBookMaker, ten je fakt nejlepsi. Co se tyka policka "hledej", tak nebojte,  pouzila jsem ho, ale to by tu jeste musel byt slovnik vyrazu nebo tak neco, protoze cokoli jsem napsala=zadny zaznam. Hledala jsem tu dost dlouho, ale nenasla a pokud vim tak stale plati, ze se clovek ma zeptat,kdyz nevi, tedy ucim to sve deti. Tak se omlouvam vsem, ktere jsem nejak "zdrzela". Mozna by tu mohl byt soupis temat, ktera se probirala v minulosti, jak ma clovek co tu nesleduje a mezi vas se neplete poznat ocem se tu mluvio? Treba abecedni, zmacknu pismenko c a vyjedou mi nazvy od c - cteni.
Jeste jednou diky a preji vam vsem krasny den.cilka
P.S. kamkoli sepodivate, je spousta lidi co neumi v mobilu cist a shaneji rady-programy.
uložena
la_da
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 22. Září 2005, 19:28 »

Diky vsem, kteri mi zachranili nervy. Z rad, ktere jsem dostala jsem si vybrala mjBookMaker, ten je fakt nejlepsi. Co se tyka policka "hledej", tak nebojte,  pouzila jsem ho, ale to by tu jeste musel byt slovnik vyrazu nebo tak neco, protoze cokoli jsem napsala=zadny zaznam. Hledala jsem tu dost dlouho, ale nenasla a pokud vim tak stale plati, ze se clovek ma zeptat,kdyz nevi, tedy ucim to sve deti. Tak se omlouvam vsem, ktere jsem nejak "zdrzela". Mozna by tu mohl byt soupis temat, ktera se probirala v minulosti, jak ma clovek co tu nesleduje a mezi vas se neplete poznat ocem se tu mluvio? Treba abecedni, zmacknu pismenko c a vyjedou mi nazvy od c - cteni.
Jeste jednou diky a preji vam vsem krasny den.cilka
P.S. kamkoli sepodivate, je spousta lidi co neumi v mobilu cist a shaneji rady-programy.

Naprosty souhlas, jsem zde taky ne moc dlouho a to vyhledavani mi dela problemy. At zadam nejaky slovo, tak treba az na 3 nebo 4 vyraz se mi podari nejake odkazy zobrazit.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Eteni v mobilu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 16 dotazů.