SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Květen 2025, 21:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pohyb v menu bez krizoveho tlacitka
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pohyb v menu bez krizoveho tlacitka  (Zobrazeno 4105 x)
Saxi
Anonym
« v: 31. Prosinec 2008, 17:37 »

Nefunguje mi prostredni krizove tlacitka a potrebuji se dostat pomoci klavesnice do "Pameti kodu " ale ona je az jako cca 10 nebo 11 polozka a tam se neumim dostat pomoci klavesnice. Nejde to nejak ? Jakekoliv reseni uvitam. Embarrassed
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 31. Prosinec 2008, 17:44 »

10.polozka je pod nulou ale dal se myslim nedostanes.je to docela v haji..navic ja ji v w200 mam 12.
« Poslední úprava: 31. Prosinec 2008, 17:47 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Saxi
Anonym
« Odpověď #2 v: 31. Prosinec 2008, 19:04 »

No tajne jsem doufal jestli nat o neni nejaky " chytak " treba ze 11. polozka v menu je * a 1 nebo dele potrzet 1 a pak znova 1, a tak podobne. Nebo jestli nejde upravit poradi menu, ale to asi taky ne. Obzvlast ne bez joystiku  Cry Treba jeste nekoho neco napadne.diky . Zvenku se tam asi tak neda nejak dostat ze ? Kod vim,ale neni kam zadat, kdyz se tam nedostanu........
uložena
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 31. Prosinec 2008, 19:32 »

Muzes zkouset vsechny mozny kombinace s * a # ale fakt jsem nikdy neslysel o tom ze to de.spis si nech pridelat novej joystick..cos tam mel za kody jestli je to hodne dulezity?Protoze vsechny kody tykajici se sim a tel. krome BPUKu jsou zjistitelny vetsinou zadarmo.
« Poslední úprava: 31. Prosinec 2008, 20:05 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
peterss
Anonym
« Odpověď #4 v: 31. Prosinec 2008, 21:46 »

2 Saxi : na W580 mi to funguje nasledne: kdyz si v menu, stiskni "nulu" pak znova "nulu" a si v polozce, "zadejte kod"
mohlo by to fungovat, su to v menu stejne telefony  Mrknutí
uložena
Saxi
Anonym
« Odpověď #5 v: 31. Prosinec 2008, 23:33 »

Uz jsem se skoro chtel radovat.......ale u tebe to funguje proto, ze Pamet kodu je 10. polozkou v menu a proto je pro ni pridelena 0 . Ale u K750 je na 10. pozici kalkulacka a az na 11.pozici Pamet kodu ........

No a proc se tam chci dostat je proto ze si nepamutuji vsechny PIN kody a jeden z tech co si nepamatuji, je prave Velmi velmi bezpecne ulozen v Pameti kodu ;DDo ktere se asi bez fungujiciho Joystiku dostat.

Da se nechat si zaslat novy pin kod, ale preci jen jsem doufal, ze nekdo zna nejakou fintu, jak se tam dostat pomoci klavesnice nebo postranich tlacitek nebo proste jakkoliv jinak.
uložena
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 31. Prosinec 2008, 23:40 »

A nepochopim proc o2 chce prachy za poskytnuti puk kodu kdyz nikdo jinej za to nic nechce..
uložena

Dulezite clanky
3m3
Anonym
« Odpověď #7 v: 01. Leden 2009, 15:26 »

Ja zas nepochopim proc sem pises neco o puk kodu kdyz problem je v prepinaci joysticku:-P  omlouvam se za ot. 

Ad Saxi:pripoj si telefon k pc,pust si My Phone Explorer,nahore si vyber Extra - Klavesnice telefonu a pres pc se k pameti kodu proklikas Mrknutí
« Poslední úprava: 01. Leden 2009, 16:01 od 3m3 » uložena
Saxi
Anonym
« Odpověď #8 v: 01. Leden 2009, 23:55 »

Cheesy Parada,vyreseno. Dekuji dekuji moc moc moc  Cheesy

No tak ted se s nim mohu rozloucit, slozil dobre a jiste by i slouzil dal. Zkusim zjisti, kolik by stala vymen, ale je pry neco vylomene uz na zakl. desce, nebo proste nekde, kde by to byt nemelo a proto se jim nepovedlo se proklikat ani kdyz ho rozebrali, aby manualne spojili potrebne kontakty. Proto si myslim, ze oprava by byla moc draha. Takze to spis bude R.I.P....

Zatim mam sluzebni C 702 , ale chtel bych zkusit Xperii.Jeste uvidime. Do narozenin casu dost  Mrknutí

Diky vsem na tomtu foru a jsem moc rad, ze je.

Hodne stesti v novem roce Kiss
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pohyb v menu bez krizoveho tlacitka
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.