Zdravim. Vlastnim c902 a po 2tyzdnovom pouzivani som objavil chybu, resp. neviem ci je to chyba ale ide o to ze mam nefunkcne jedno touchscreen tlacidlo. Po vysunuti krytky fotaku sa vsetko rozsvieti namodro (tak ako ma) a kazde tlacidlo je funkcne. Niektore stracaju funkcnost pri stlaceni inych tlacidiel alebo zmiznu avsak toto tlacidlo nefunguje za ziadnych okolnosti. Prikladam obrazok kde je oznacene.
Kedze ma to zaujimalo, telefon som viackrat vypol,zapol a skusal to tlacidlo ozivit. Mozno po pol hodine zacalo reagovat naprosto v pohode. Reagovalo na jemne dotyky,na silnejsie dotyky. Fungovalo to cca hodinu. Potom som to skusil znova a tlacidlo mrtve. Znova som sa trapil par minut a zasa zacalo reagovat zial len na chvilu. Tymto sa chcem spytat ci to nemoze byt softwarom alebo firmwarom. Totiz telefon je strasne pomaly, flash menu mi seka, skakanie do podmenu a submenu je zdlhave, pri vybere moznosti co chcem robit so suborom/fotkou mi pop-up menu naskakuje asi po 3 sekundach. Som velmi sklamany nakolko je tento telefon designovo krasny a cital som o nom same chvaly.Zial to co mam v rukach je obycajny spomaleny brak a este aj nie plne funkcny. Taktiez mi vadia 2 "vypalene" pixely ktore vidno len ked je na displeji cisto cierna farba

Mam v plane ho ist reklamovat ale nechce sa mi cakat mesiac kym mi ho vratia a taktiez pochybujem ze mi ho vymenia. Aby som nezabudol, telefon je brandovany SK-T-Mobilom

Takze chcel by som vyskusat hodit tam vsetko podla tohoto navodu
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19054.0 ale bojim sa ze ked ho potom odnesiem do reklamacie tak mi ju neuznaju. Viem ze sa da ten blby T-Mobile SW a FW hodit naspat ale tu sa chcem spytat, ci sa to da zistit ze bolo s telefonom nieco robene. Resp. da sa niekde najst kompletna zaloha T-Mobile SW a FW?
Dufam ze obnova softwarovej casti by mohla pomoct tomu tlacidlu. Mrtvym pixelom asi nie a popravde...ani mi moc nevadia kedze ich vidno len pri ciernom displeji. Cast displeja toho mrtveho tlacidla je neposkodena. Keby to bolo nejak nefunkcne tak asi by nenabehlo. Neviem na akom principe funguje dotykovy displej ale nechapem preco to raz ide a preco nie. idem ho znova skusit ozivit

Dakujem vsetkym dobrym ludom ktori mi odpisu

Slubeny obrazok s oznacenim nefunkcneho tlacidla: