SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Duben 2025, 19:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PC Suite
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: PC Suite  (Zobrazeno 7957 x)
i12ma
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 14. Březen 2007, 11:59 »

Mam spravne nainstalovane ovladace (P990i) i PC Suite. V mRoute se mi telefon pripoji jak pres USB, tak pres BT. Spojeni je OK, prosel test modemu i aktualizace FW. Ale jak pustim PC Suite, tak mi pravi, ze "Nelze vytvorit instanci spravce zarizeni". Po odklepnuti se zobrazi okno PC Suite a stoji na pruvodci pripojenim. Nelze spustit ani zalohovani, take to hodi podobnou chybu. Setkali jste se nekdo s necim takovym?
uložena
finnak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: N73 ME, 2GB, AD-41 + KossPortaPro,

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Březen 2007, 07:22 »

ja jsem zase nainstaloval PC suite,chci se pripojit a ono mi zadny telefon nenajde!!  Chybi mi snad nejake ovladace?? Musim mit v telefonu pametovou kartu, aby ho nasel???
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 16. Březen 2007, 09:17 »

pamatovu kartu mat nemusis, sksu cely PCsuite preinstalovat znova
uložena

i12ma
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Březen 2007, 21:07 »

Ja uz jsem to preinstaloval nekolkrat a je to porad stejne. mRoute se tvari OK (jestli opravdu je nevim). Tedy ma spravnou barvu a je pripojen "USB - MCCI (Sony Ericsson Mobile Communications AB)" na COM 11 (Sony Ericsson PC-Connect Port). Je to spravne?
Pri spusteni PC Suite to vzdy vyhodi "Nelze vytvorit instanci spravce zarizeni". A to bez ohledu na to, zda mRoute bezi nebo ne. Takze problem bude asi v nem. Poradi nekdo?
uložena
finnak
Uzivatel
Telefon: N73 ME, 2GB, AD-41 + KossPortaPro,

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 17. Březen 2007, 09:38 »

tak jsem to preinsaloval, zkusil jsem nainstalovat i PCsuite z dodavaneho CD, ale nechce se pripojit. Nevim co s tim!!!!
uložena
montana_cz
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Březen 2007, 14:45 »

tak jsem to preinsaloval, zkusil jsem nainstalovat i PCsuite z dodavaneho CD, ale nechce se pripojit. Nevim co s tim!!!!

Mam stejny problem u M600. Pritom rezim Prenos souboru jde v pohode..

EDIT: Ted mi to hlasi pri instalaci driveru Sony Ericsson Symbian 9 Drivers hlasku "Sony Ericsson Symbian 9 Drivers was not installed succesfully (11)"
         Co znamena ta jedenactka?
« Poslední úprava: 17. Březen 2007, 14:59 od montana_cz » uložena
i12ma
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Červenec 2007, 19:40 »

Uz jsem to vyresil. Øeseni je popsane i v jinem vlaknu a je velmi jednoduche - reinstalace MS Windows XP a dalsich vice ci mene potrebnych aplikaci.
uložena
lrony
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 05. Září 2007, 13:27 »

Mam stejny problem s PC Suite, ze nenajde instanci spravce zarizeni. mRouter je v poradku. Je nejaka moznost, jak to rozchodit bez toho, aniz bych musel reinstalovat Win XP??
Diky za radu
uložena
docertabum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 19. Říjen 2007, 16:04 »

dnes som si nainstaloval poslednu PC Suite v3.101.00 (samozrejme, ze pred tym som odintaloval predchadzajucu verziu) a zrazu mi nedokaze najst telefon... heeelp
uložena
docertabum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 20. Říjen 2007, 17:12 »

dnes som si nainstaloval poslednu PC Suite v3.101.00 (samozrejme, ze pred tym som odintaloval predchadzajucu verziu) a zrazu mi nedokaze najst telefon... heeelp
uz som pochopil,.... to nie je verzia kompatibilna so smartfonami... shit... skoda....
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #10 v: 15. Březen 2008, 19:13 »

Ke stazeni je nova verze PC Suite pro smarty. Nyni ve verzi 1.4.4:

stahnout muzete odsud:
http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/software/p1i/pcsuiteforsmartphones144?cc=cz&lc=cs
uložena
Stepi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Říjen 2008, 16:11 »

ahoj je mmozne pouzivat PC Siute a ActiveS dohromady? asi ne ze? Embarrassed v kdyz chci synchro pres PC suit tak mi pise ze v zarizeni zakazano Sad co s tim poradte prosim dik
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PC Suite
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.