SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 00:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Reklamace s politou baterkou,troskou prachu a ovalkem na displeji z predchozi...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Reklamace s politou baterkou,troskou prachu a ovalkem na displeji z predchozi...  (Zobrazeno 2281 x)
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« v: 23. Červen 2008, 14:15 »

Chtel bych reklamovat mobil (sipky, co jineho... teda nekdy zlobi i jine klavesy, ale to vyjimecne a pochybuju, ze by to v servisu potvrdili) SE K320i. Jenze:
* po predchozi reklamaci jsem objevil svetlejsi ovalek na displeji - na cernem a modrem pozadi je to videt, na bilem ne. Vsiml jsem si toho az po par dnech a to uz mi bylo blby tam chodit, zvlasÂť kdyz mi to moc nevadilo. Predtim to poslali do Britexu a reklamoval jsem to ze stejneho duvodu. BTW: Kdyz kamarad reklamovat K310i a jinde nez v Britexu, dostal podobny "darek".
* Trosku se zaprasil.
* Kdyz jsem ho chtel cistit, kapnul jsem omylem na baterku cistici prostredek. Dovnitr by se to nemelo moc dostat, ale na baterce ten bily obdelnicek zcervenal. (Uz tusim, na co je...) Vizte res.jpg (omlouvam se za kvalitu, ale snad to staci). Teoreticky nereklamuju baterku, ale neco s ni nesouvisejiciho, takze by to mohlo byt tak, ze zaruku na baterku ztratim (jsem ztratil), ale na mobil ne.

Mam s timto sanci uspet? Co vsechno mam rikat a o cem mam radeji mlcet? Mam si od kamarada s K310i pujcit na reklamaci baterku? A pokud by mi to neuznali, co mam udelat hned po vraceni?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Reklamace s politou baterkou,troskou prachu a ovalkem na displeji z predchozi...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 15 dotazů.