SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 14:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Konflikt aplikaci SwissMgr a AutoExec
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Konflikt aplikaci SwissMgr a AutoExec  (Zobrazeno 1931 x)
SEG700
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: G700

Zobrazit profil
« v: 20. Červenec 2008, 21:59 »

Prvni dotaz je takovy lamkovsky (mam smarta jen par dni...)
Jakym zpusobem mi pomuze Swiss Manager v telefonu - mam G700 a swiss managera mam. Je fajn atp., ale kdyz jsem ho instaloval, predstavoval jsem si, ze pujde nastavit treba kdy se maji zavirat nejstarsi aplikace atp. (viz. pameÂť je obsazena z vice nez 85% zavri nejstarsi, nebo apl. s nejnizsi prioritou...)
To ale neumi - takze co v mem founu vlastne dela?

Na druhou stranu, kdyz si nainstaluju AutoExekutora tak po startu mi nabehnou zvolene app, ale Swiss je promptne vsechny ukonci.
Je tedy vubec mozne, mit oba programy v symbioze?

btw1. neni nejaka aplikace, ktera by mi do pohotovostniho menu umoznila pridat libovolne ikony (pripadne je proste hodit na plochu??) - s GDeskem jsem se zatim moc neszil Shocked(
btw2. neni nejaka aplikace napul cesty mezi CorePlayerem (prilis slozity s milionem malych cudlicku, ktere se temer nedaji ovladat jen prsty) a Walkmanem 2/3 (prip. PowerMP3), ktere jsou zase dost jednoduche, ale nemaji vlastni nastavitelny ekvalizer...?

Vim, ze je to OT, zatim se nebudu ptat jinde - treba mi nejaka duse odpovi - DIKY MOC!!
uložena

SE G700<=K750i<=T630<=E T20<=T10s
YAMATO
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 21. Červenec 2008, 09:32 »

K 1) Autoexecutor mi blbnul s vice aplikacemi, nektere nechtel spustit, jine pak zas hned spadly, takze konfliks se Swissem je klidne mozny. Na Swiss je recenze na SE Manii.

K 2) Existuje napr. LinkBoy. Take recenze.

K 3) Napr. LCG Jukebox.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Konflikt aplikaci SwissMgr a AutoExec
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.